Neler Yeni

AK400 Kule tipi soğutucuyla beraber Ryzen 5 7600 sıcaklığım normal mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
taha mert yıldız
Yakın zamanda bı youtuberın hazır sistemini aldım ve bugün teslim aldım. Kuletipi soğutucu takılmıştı fakat boşta 40 derecede geziyor ve stres testinde anında 89 dereceyi gördü. Pek bilgim yok ama sistem videosunda en fazla 66 derece görünüyordu. Ne yapmam lazım?

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,361
İsim
Emre siyah
normal değil jelatini çıkarıp doğru monte ettiğinizden emin misiniz

Bünyamina

80+ Platinum
Termal macunun var mı ? Yoksa 100tl ye aerecool vardı onu al. Geldiğinde aç bir kontrol et. Daha düşük fanla 75 civarını görür. Bu sıcaklık normal değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
taha mert yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Termal macunun var mı ? Yoksa 100tl ye aerecool vardı onu al. Geldiğinde aç bir kontrol et. Daha düşük fanla 75 civarını görür. Bu sıcaklık normal değil.
Macunum yok daha once de en fazla ekran kartı taktım. Fanın montesine bakıp sökeceğim kontrol etmem gereken şey ne çıkardığımda.

Bünyamina

80+ Platinum
Macunum yok daha once de en fazla ekran kartı taktım. Fanın montesine bakıp sökeceğim kontrol etmem gereken şey ne çıkardığımda.
Kule tipinin altında jelatin varmı yok mu buna bir bak. Yukarıda arkadaşın söylediği gibi. Ondan sonra macun durumunu kontrol et. Fanın çalıştığından ve kule tipi fanın işlemciye tam temas ettiğinden emin ol. Yani bu kadar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
taha mert yıldız
Anlamıyorum noluyo buna bir daha octt başlattım şuan sonuç tamamen farklı
1730203519451.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
crazy
evet amd nin yanması normal, peerles assasin bile alsan aynı ısıları görüceksin, sorun yok, bi arkadaş aldı oda benzer ısıları görüyo, max yükte 90 görür, 80 85 peeklerde oyunda normal

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
taha mert yıldız
Ama dediğim gibi boşta hala 40 44 derece bu da normal gelmedi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilmiyorum doğrusu buysa bilgilendirirseniz sevinirim.

Top Bottom