Neler Yeni

Yardım Ryzen 5 7500 Kule Tipi Soğutucu İle Boşta 80 Derece Ama Oyunda 60 Derece

Mamistv

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Arda Gür
Yakın bir zamanda yeni sistem aldım. Sisteme Thermaltake ux200 model kule tipi soğutucu aldım. Sisteme windows 11 pro kurup Asus ve Amd nin orjinal yazılımlarını indirdim. 5 tane oyun indirdim hepsinide Epic games ve Steamden indirdim. Yani kısaca korsna bir yazılım indirmedim. Ayrıca bilgisayarı alır almaz ilk yaptığım iş Bitdefender kurmak oldu. Asıl konuya girelim: işlemci boşta 80 derece hatta bazen 84 derecelere çıkarken oyunlarda 65 derece civarında ayrıca stres testinde de max 85 derece. Bunun sebebi nedir?

ozan2327

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
ozan başaran
Yakın bir zamanda yeni sistem aldım. Sisteme Thermaltake ux200 model kule tipi soğutucu aldım. Sisteme windows 11 pro kurup Asus ve Amd nin orjinal yazılımlarını indirdim. 5 tane oyun indirdim hepsinide Epic games ve Steamden indirdim. Yani kısaca korsna bir yazılım indirmedim. Ayrıca bilgisayarı alır almaz ilk yaptığım iş Bitdefender kurmak oldu. Asıl konuya girelim: işlemci boşta 80 derece hatta bazen 84 derecelere çıkarken oyunlarda 65 derece civarında ayrıca stres testinde de max 85 derece. Bunun sebebi nedir?
god of war last of us gibi ekran kartı ağırlıklı oyunlar oynadıysanız normal hocam cpu yüke girmediği için ısınmaz ama csgo warzone rust gibi oyunlar oynarsanız cpu yüke girer ısınır

Mamistv

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Arda Gür
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
god of war last of us gibi ekran kartı ağırlıklı oyunlar oynadıysanız normal hocam cpu yüke girmediği için ısınmaz ama csgo warzone rust gibi oyunlar oynarsanız cpu yüke girer ısınır
peki boştayken 80 dereceler çıkması?

Mamistv

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Arda Gür
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
nihai performans modunu açtınız mı? ya da güç yönetiminden işlemci kullanımını her zaman %100 yaptınız mı
güç modların arasında sadece yüksek güç modu, güç tasarrufu ve dengeli var. diğer dediğinizide yapmadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,627
Üyeler
172,703
Son üye
Zeplinbaba
Top Bottom