Neler Yeni

Ak47 Boşa Gitti Galiba Steam Bakiye Bekletme

cgokhans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Gökhan Topal
Dostlar stalker2 yi çoğu kişi övmüş onu alayım diye ak47 skinimi sattım hem de hemen satılsın diye uyguna koyduk o da ne? adamlar parayı beklemeye aldı. Gittim elimdeki kasaları olur fiyatına koydum o da ne? ulan para edenlerin de parasını beklemeye koydu. Ve dolar kuruna geçecek. Ne satsam bekletmeye koydu. Bunu aşmanın yolu yok mudur? (Steam Guard kullanıyorum)
Adsız.png

Maethril_

80+ Bronze
Maalesef bir yolu yok.

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar
Aşmanın yolu yok sanırım benimde son 1-2 aydır sattıklarım hep beklemeye alınıyor

cgokhans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Gökhan Topal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Maalesef bir yolu yok.
arkadaş ne satsam bekletmeye alıyor. şu 8 tl ye mi ne satılan paketlerden vardı bir sürü elimde onları satsam yine bekletmeye alacak hay böyle işi

Maethril_

80+ Bronze
arkadaş ne satsam bekletmeye alıyor. şu 8 TL ye mi ne satılan paketlerden vardı bir sürü elimde onları satsam yine bekletmeye alacak hay böyle işi
Dün ben kasa ve o 8tl lik paketlerden sattım almadı mesela. Bazen alıyor bazen almıyor.

fine

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Emir
Dostlar stalker2 yi çoğu kişi övmüş onu alayım diye ak47 skinimi sattım hem de hemen satılsın diye uyguna koyduk o da ne? adamlar parayı beklemeye aldı. Gittim elimdeki kasaları olur fiyatına koydum o da ne? ulan para edenlerin de parasını beklemeye koydu. Ve dolar kuruna geçecek. Ne satsam bekletmeye koydu. Bunu aşmanın yolu yok mudur? (Steam Guard kullanıyorum)
Alıntıyı görüntüle
Ortalama satış fiyatının 1 lira altına dahi koysan sattıklarından gelen parayı bekletmeye alıyor, 25 kuruşluk kartı 22 kuruşa sattım diye 36 saat bekletme verdi dün, hala satılmasını bekliyorum. Tavsiyem ederi neyse ona göre listelemeniz, ucuza satılsın diye minimum fiyattan koyarsanız bekletmeler yaşıyorsunuz kısacası.

Top Bottom