akakçede mağaza sistemi de var hocam sadece fiyat karşılaştırması yapmıyor diye biliyorum benAkakçe sadece fiyat karşılaştırma uygulaması konunun onla alakası olduğunu sanmıyorum sadece fiyatları karşılaştırıyor ve en uygun fiyatlı yere yönlendiriyor sorun varsa aldığınız siteden dolayıdır.
Siteye yönlendirmedi direk akakçe sitesinden satın aldım. Parada çekildi.Akakçe sadece fiyat karşılaştırma uygulaması konunun onla alakası olduğunu sanmıyorum sadece fiyatları karşılaştırıyor ve en uygun fiyatlı yere yönlendiriyor sorun varsa aldığınız siteden dolayıdır.
O zaman benim cahilliğim kusurabakmayın.Siteye yönlendirmedi direk akakçe sitesinden satın aldım. Parada çekildi.
Ama sparişler bölümü boş
Destekle iletişime geçsene kankaSiteye yönlendirmedi direk akakçe sitesinden satın aldım. Parada çekildi.
Ama sparişler bölümü boş
Spariş görünmediği için destekle iletişime geçmeme izin vermiyor.Destekle iletişime geçsene kanka
Nasil yani ya kanka akakçe destek sistemine erişemiyomusun en kötü mail atSpariş görünmediği için destekle iletişime geçmeme izin vermiyor.
Ne telefon numarası nede mailini bulabildim. Spariş kısmında Satıcıyla iletişime geçin diyor ama bende spariş görünmüyor. Bankayı arayıp şüpheli işlem bildirmindemi bulunsam ?Nasil yani ya kanka akakçe destek sistemine erişemiyomusun en kötü mail at
Bulun kanka beklemenin lüzmu yok ama bi kontrol et bankadan çikis saglanmiş miNe telefon numarası nede mailini bulabildim. Spariş kısmında Satıcıyla iletişime geçin diyor ama bende spariş görünmüyor. Bankayı arayıp şüpheli işlem bildirmindemi bulunsam ?
Mobil Bankacılıktan baktığında tutarın eksikdiği görünüyor.Bulun kanka beklemenin lüzmu yok ama bi kontrol et bankadan çikis saglanmiş mi
naptın acaba klon sayfadan seni mi dolandırdılar dicemdeSpariş görünmediği için destekle iletişime geçmeme izin vermiyor.