Akakçe mobil programından aldımnaptın acaba klon sayfadan seni mi dolandırdılar dicemde
Evet aradım ama cumartesi 13:00 da kapatıyorlarmışsatıcının telefon numarası
tel: 0 (212) 220 2075
bilemiyorum hocam o zmanAkakçe mobil programından aldım
Evet aradım ama cumartesi 13:00 da kapatıyorlarmış
mobilde gözükmüyor olabilir mi? ben de daha önce akakçe den alışveriş yaptım sitede görünüyor.Akakçe mobil programından aldım
Evet aradım ama cumartesi 13:00 da kapatıyorlarmış
Malesef 2 farklı bilgisayardan baktım ama hala yok. Pazartesi arayıp dekont vs göndereceğim.mobilde gözükmüyor olabilir mi ben de daha önce akakçe den alışveriş yaptım sitede görünüyor.
2019 daki sipariş hala görünüyor
Alıntıyı görüntüle
şu numaraya mesaj atmayı dener misin? wp denMalesef 2 farklı bilgisayardan baktım ama hala yok. Pazartesi arayıp dekont vs göndereceğim.
Teşekkürler şimdi mesaj attım. İnş param uçmamıştır.şu numaraya mesaj atmayı dener misin? wp den
05538102075
Ters ibraz vermeyi denedin mi banka üzerinden hocam?Teşekkürler şimdi mesaj attım. İnş param uçmamıştır.
Eğer öyleyse gerek yok büyük ihtimalle satıcı onaylayınca düşer oraya büyük ihtimalle.Yok mobil uygulamadan sparş verdm. Dekonttada uzmanlarPc yazıyor.
İnşallah öyle olur. Merakla pazartesiyi bekleyeceğim. Herkeze teşekkürler.Ters ibraz vermeyi denedin mi banka üzerinden hocam?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eğer öyleyse gerek yok büyük ihtimalle satıcı onaylayınca düşer oraya büyük ihtimalle.
Yok sen sipariş ettiğinde bankanin havuzuna düşer ondan bahsediyorumMobil Bankacılıktan baktığında tutarın eksikdiği görünüyor.