Merhaba ininal kart ile akakçeden rampage comfort siparişi verdim 270 tl ye fakat iade isteği attığımda kabul ettiler ve 24 saat içinde geliceğini söylediler ücretin ama hala gelmedi ne yapmalıyım mağaza deniz bilişm acil yardım edin pls
İninale kalmış genelde 1 hafta içinde para banka hesabına geçer iade 1 gün içerisinde olsada bir süre bekleMerhaba ininal kart ile akakçeden rampage comfort siparişi verdim 270 TL ye fakat iade isteği attığımda kabul ettiler ve 24 saat içinde geliceğini söylediler ücretin ama hala gelmedi ne yapmalıyım mağaza deniz bilişm acil yardım edin pls
olabilirpuanı iyidi yorumuda güvenilir diye düşündüm ininallamı alakalı acaba
yani 1 hafta kadar beklemeliyim yada ininalin müşteri hizmetlerini arasam bi çare olurmu kiİninale kalmış genelde 1 hafta içinde para banka hesabına geçer iade 1 gün içerisinde olsada bir süre bekle
1 günde ben şuana kadar hiç para iadesi yapabilen şirket görmedim genelde 5 6 günde yapıyorlar tabi bu süre değişebiliyoryani 1 hafta kadar beklemeliyim yada ininalin müşteri hizmetlerini arasam bi çare olurmu ki
çok haklısın kankaBen N11 de iade yapmıştım ininal kartla 1-2 gün sonra geldi bekle sıkıntı etme. Bir öneri;
İninal pişmanlıktır. Çok komisyon kesiyor ya aylık 2 TL ve Akbank harici ATMlerden para yatırmada 1.5tl kadar ATM kesintisi.
papara veya tosla kullanmanı öneririmçok haklısın kanka