eywallah 250 tl nerde harcıyacağımız fark eder mi?Kural basit, ödeme iste kısmından 250tl isteyin herhangi bir ibandan. O ibandan size 250tl gelsin ilk kısım tamam. Sonrasında bunu yaptıktan sonra 250tl harcayın 250tl iade edilecek. Totalde 500tl.
Alıntıyı görüntüle
kanka yanlış anlama da neden böyle şeylerle uğraşıyorsun birkaç konunu daha gördümKural basit, ödeme iste kısmından 250tl isteyin herhangi bir ibandan. O ibandan size 250tl gelsin ilk kısım tamam. Sonrasında bunu yaptıktan sonra 250tl harcayın 250tl iade edilecek. Totalde 500tl.
Alıntıyı görüntüle
Üye olasım geldi de akbankın geçtiğimiz zamanlarda sürekli hesapların kırılması yüzünden olmayacağım saınrımKampanya, indirim kovalamak sarıyo
Mesaj otomatik birleştirildi:
6nisana kadar 18-26 yaş arası geçerli.
ibandan gönderdiğimiz kendi paramız olacagı için 500 degil 250 tl kazanmıs oluyoruz yanlıs anlamadıysamKural basit, ödeme iste kısmından 250tl isteyin herhangi bir ibandan. O ibandan size 250tl gelsin ilk kısım tamam. Sonrasında bunu yaptıktan sonra 250tl harcayın 250tl iade edilecek. Totalde 500tl.
Alıntıyı görüntüle
Ben bayadır kullanıyorum da öyle bi durum yaşamadım günlük transfer limiti 5tl, internet alışverişi de 5tl yapıyorum kullanacağım zaman mesaj gelmeden açılmıyor. Ref ile üye olanlara da ekstra 500tl chip para veriyor eğer fatura talimatı oluşturup öderseniz.Üye olasım geldi de akbankın geçtiğimiz zamanlarda sürekli hesapların kırılması yüzünden olmayacağım saınrım
Hayır total 500. Ödeme iste kısmından ödeme istiyorsunuz 250tl kazanıyorsunuz ödeme yapıldıktan sonra. Bunu yaptıktan sonra da ilk 250tl üzeri alışverişinizde 250tl iade ediyor total 500.ibandan gönderdiğimiz kendi paramız olacagı için 500 degil 250 tl kazanmıs oluyoruz yanlıs anlamadıysam
0 tl hediye çok değil miKural basit, ödeme iste kısmından 250tl isteyin herhangi bir ibandan. O ibandan size 250tl gelsin ilk kısım tamam. Sonrasında bunu yaptıktan sonra 250tl harcayın 250tl iade edilecek. Totalde 500tl.
Alıntıyı görüntüle
Evet 250 birine 250 diğerine.para isteme için ayrı harcama için ayri para mı geliyor?
Bilmem ben garanti olsun diye 2kişiden 250tl istedim. Şimdi de 250tl harcama kampanyasını yapıp oradan da 250tl alcam.500 Tl istesek ne değişiyor ?