Neler Yeni

AKBANK ve ilgisizliği

predator

80+ Silver
Yurtdışına tablo satıyorum ve aracı firmaya akbank yoluyla ödeme yapıyorum. 260tl tutması gereken tutar 280tl tutuyor ve düzenli olarak aylardır aynı sorunu yaşıyorum. Yaklaşık 85 dolar zararım var ve akbank "bizle alakalı bir sorun değil doldurduğunuz formlar boşa" diyerek başından atıyor. Aracı firma ile görüşme sağladım ve tam tutarın onlara ulaştığını faturasıyla fişiyle onaylıyor. Her defasında ortalama 1-1.5 dolar fazla kesiliyor napmam gerek?

Raichu93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Atakan AKKUŞ
İlgilendiği Kategoriler
Age of Empires 1-2-3-4 ve Age of Mytholgy serileri.
Instagram
legendeliteteacher05
Kesinti olmayan , komisyon felan almayan bankalara bak bir de öyle dene usta .

predator

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Enpara kesinti yapmıyor diye biliyorum oraya geçebilirsin.
Çok ciddi bir gelir giderim var ve tüm kayıtlarım akbank üzerinde. Akbank'ın sözde yurtdışı alışveriş vergisi %0
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kesinti olmayan , komisyon felan almayan bankalara bak bir de öyle dene usta .
Komisyon ya da kesinti yapılmadığını iddia ediyorlar. Etseler tamam hakları diyeceğim.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Berkecan Ergin
Çok ciddi gelirin varsa 80 doları mı dert ediyorsun. Gidersin şubeye halledersin. Hatta dolarla işin var ise bankaya söyle merkez bankası kur seviyesinden dolar al. Normal piyasadan biraz daha avantajlı alıyorsun.

Knispel

80+ Bronze
Çok ciddi bir gelir giderim var ve tüm kayıtlarım akbank üzerinde. Akbank'ın sözde yurtdışı alışveriş vergisi %0

Komisyon ya da kesinti yapılmadığını iddia ediyorlar. Etseler tamam hakları diyeceğim.
Eğer kesin kanıtların var ise gerekli yerlere şikayette bulunabilirsin.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Berkecan Ergin
Bir de başından nasıl atıyor anlamadım işletmelerin müşteri temsilcisi farklıdır gidersin tek tek detayına kadar gösterirler.

predator

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer kesin kanıtların var ise gerekli yerlere şikayette bulunabilirsin.
Şirket tüm harcamaların girdi çıktısını hazırladı faturalar elimde.

Bir de başından nasıl atıyor anlamadım işletmelerin müşteri temsilcisi farklıdır gidersin tek tek detayına kadar gösterirler.
Akbank işte gerçekten pişmanlık..

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Berkecan Ergin
Şirket tüm harcamaların girdi çıktısını hazırladı faturalar elimde.

Akbank işte gerçekten pişmanlık..
benim şirket hesabı garanti de ama akbankta kullanıyorum. garantiye gittiğimde benim küçük kobiler için temsilcim var üst katta. Sizin de akbankta benzer temsilciniz vardır. Öyle baştan salamaz yani

predator

80+ Silver
benim şirket hesabı garanti de ama akbankta kullanıyorum. garantiye gittiğimde benim küçük kobiler için temsilcim var üst katta. Sizin de akbankta benzer temsilciniz vardır. Öyle baştan salamaz yani
Telefondan konuştum.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Berkecan Ergin
Telefondan konuştum.
Ya salla telefonakiler tırt zaten. Senin şubeye gitmen temsilcin ile görüşmen lazım yoksa salarlar tabi. Ve dediğim gibi dolar alıp ödemeyi o şekilde yapıyorsan merkez bankası kur seviyesinden dolar al mevcut kurdan biraz daha uyguna alıyorsun senin firma adına başvuru yapıyorlar misal ben piyasadan 15 liraya alıyorsam sen 14.80 e alırsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,585
Üyeler
164,166
Son üye
Pyhtogran
Top Bottom