Neler Yeni

Yardım Akbil zammı ile aktarma ne kadar oldu?

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
Gençler selam. Akbil zammı dün geldi. Öğrenciliğimin habersiz bitirilmesi ile birlikte, artık tam akbile mecbur kaldım. Daha hala öğrenci akbilim devam ediyor, 10 gün kadar edecek. Fakat çalıştığım yer sirk gibi bi yer olduğu için yol parasını sonraki ay verdiklerini söyledi ( mesela temmuz'un yol parasını ağustosta). Bu zam da olunca yol parası için fark hesaplayacakalrını söylediler. Tam şimdi 15tl basıyor, fakat ben 2 aktarma yapıyorum. Bu aktarma ücretleri ne kadar?

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ailende okuyan biri yokmu onun kartını kullan. Cüzdan sıralamasında kendi kartının çip kısmını del işlevsiz hale getir cüzdanda ökendi kartını öne onun kartını arkaya koy.

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ailende okuyan biri yokmu onun kartını kullan. Cüzdan sıralamasında kendi kartının çip kısmını del işlevsiz hale getir cüzdanda ökendi kartını öne onun kartını arkaya koy.
okuyan var, ama o kullanıyor :ROFLMAO: ben zaten parasını şirketten alacağım (istemeye istemeye ve eksik verseler de). Sadece şu aktarma ücreti ne kadar onu merak ediyorum. 10 gün kadar öğrenci kullanacağım, ama buraya erken söylersem erken alırım parayı, cebimden daha az çıkar.

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,393
İsim
Emre Yılmaz
Hangi il yazmamışsın ama ankarada tam 15 aktarması ise 7tl

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Abonman ne kadar oldu

r4NG3r

80+ Silver
Kadına ait kart ile yapmayın otobüste şoförün önündeki ekrana kart sahibinin ismi gidiyor şoför dikkat ederse yakalar

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
Ya reis şaka yapma ya cidden soruyorum 140tl di
140 öğrenci abondman, 242 oldu yanlış hatırlamıyorsam. Yetişkin 770'ten 1100'e çıktı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama asıl merak ettiğim aktarma ücreti ne kadar şimdi? Borcum olduğundan başka bir karta para atıp ta denemek istemiyorum, her kuruş lazım şuanda.

Top Bottom