Shix2x
80+ Bronze
130 kilo ve 20 yil sigara içip 2.5dk nefes tutmak normal mi?Nefes tutmanın neyi özel hocam? SAT'mı yapacaklardı?![]()
130 kilo ve 20 yil sigara içip 2.5dk nefes tutmak normal mi?Nefes tutmanın neyi özel hocam? SAT'mı yapacaklardı?![]()
130 kilo ve 20 yil sigara içip 2.5dk nefes tutmak normal mi?
Tamam reis.50 saniye ne kadar normal değilse o da o kadar normal değil o zaman. Ne diyeyim hocam? Ciğerlerimi kargoyla sana yollayayım da uzun kullanım testi falan mı yapsan?
polat alemdar gibi2.5 dakikanın komandolukla ne alakası var dostum?
reis sen niye gerginsin bu kadar50 saniye ne kadar normal değilse o da o kadar normal değil o zaman. Ne diyeyim hocam? Ciğerlerimi kargoyla sana yollayayım da uzun kullanım testi falan mı yapsan?
Hocam sizin birakmaniz serefine bi dal daha yaktimvozol, sigara, nargile gibi ürünler tüketiyorum. şu an aktif olarak vozol kullanmaktayım zaten bitmek üzere. msü gibi bir hayalim var gelecekte ve eskiye nazaran daha hızlı yorulma, nefes nefese kalma ve nefesimi daha az tutma durumlarını yaşıyorum. bu ürünleri bıraktıktan sonra akciğer egzersizleri spor vs. yapsam tekrardan eski halime dönme veya daha iyi olma ihtimalim var mıdır? eskiden gerçekten ciğerlerim sağlamdı.
100tlyi gecerse birakicam hocameyvallah hocam sağolun var olunsizinde kısa sürede bırakmanız dileğiyle.