Neler Yeni

Akdeniz Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Bu sene yksye hazırlanıyorum Antalya'nın mükemmel bir şehir olduğunu bildiğim için orda okumayı çok istiyorum ama hedef olarak tıp yada bilgisayar mühendisliği konusunda kararsızım tıp gelirse kesin tıpa giderim ama gelmezse bilgisayar mühendisliği için okunulacak bir üniversitemi?

Bu sorular erken filan demeyin hedefim beni motive ediyor yardımcı olurmusunuz?
Mezun olduktan sonra iş imkanım olurmu?

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,128
İsim
Turuncu Keskin
B
Bu sene yksye hazırlanıyorum Antalya'nın mükemmel bir şehir olduğunu bildiğim için orda okumayı çok istiyorum ama hedef olarak tıp yada bilgisayar mühendisliği konusunda kararsızım tıp gelirse kesin tıpa giderim ama gelmezse bilgisayar mühendisliği için okunulacak bir üniversitemi?

Bu sorular erken filan demeyin hedefim beni motive ediyor yardımcı olurmusunuz?
Görebileceğin en mükemmel kampüse ve olanağa sahip.

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,128
İsim
Turuncu Keskin
Soruyu yanlış sordum gliba peki üniversiteden sonra iş imkanım olurmu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ordami okuyorsunuz hocam?
Bilgisayar dünyasında üniversite şart değil, iş imkanı her zaman var. Senin gayretine, öğrenme isteğine bağlı bu şeyler.

Sebastian Szymanski

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisayar dünyasında üniversite şart değil, iş imkanı her zaman var. Senin gayretine, öğrenme isteğine bağlı bu şeyler.
Cevabınız için teşekkürler hocam siz de galiba bilgisayar mühendisliği okuyorsunuz hangi üniversitedesiniz eğlenceli mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

o kadar da mükemmel değil ya
Atam dediyse vardır bir bildiği

BlueLabels

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
992
İsim
Kaira Bilgic
Sormak istediğin ne var hem kampüs hem manavgatta okudum

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,245
İsim
Berkecan Ergin
kampüs öğrenci hayatı vs diyecek bir şey yok biraz da fırlamaysan ve kendine ev tutabilcek durumun varssa okulu bile keyfi olarak uzatmak isteyebilirsin. Lakin mühendislik okuyacaksan teknik ünileri öneririm yada bilindik vakıf ünileri bilkent bilgi vs vs

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Hocam en çok merak ettiğim şey şu çoğu zaman eğer bir bilgisayar mühendisliğini çok üst düzey bir üniversitede okumazsan bir işe yaramaz bende bundan korkuyorum
En dandik mühendisliği dahi okusan kendini geliştirirsen çok iyi işlerde çalışırsın parayı da cukkalarsın. Önemli olan ne kadar iyi olduğun nerde okuduğun ne okuduğun değil. Tercih günü bir mallık yapıp tıp seçip yağlı kazığı tecrübe etme de.

En İyi Cevap
3
Hocam en çok merak ettiğim şey şu çoğu zaman eğer bir bilgisayar mühendisliğini çok üst düzey bir üniversitede okumazsan bir işe yaramaz bende bundan korkuyorum
Kim dedi bunu? Ayrıca tıp nereee mühendislik nere, sizin ilk meslek seçmeniz lazım sonradan çoook pişman olursunuz.

BlueLabels

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
992
İsim
Kaira Bilgic
Üst düzey mevzusu şöyle oluyor ortamından yararlanıyorsun genelde aynı şeyler öğretiliyor zaten sen oradaki hocalarla aranı iyi tutarsan ve çevre edinirsen / proje yaparsan tertemiz ilerlersin

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
İktisat mezunu bir yazılımcıyım :) Yazılım sektörü için üniversite bitirmene gerek yok. Üniversiteye gitsen dahi kendini geliştirmeden bir şey yapamazsın

Top Bottom