Neler Yeni

Akdeniz'de petrol bulundu mu sizce?

İntel Xeon

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Birçok ülke kudurdu. Petrol olmasa bu kadar yankı uyandırmazdı herhalde.
İnşallah bulunmuştur. Eğer bulunursa dolar 5 seviyesine kadar inecek gibi. Cuma günü her şey belli olacak.
@Kazım Soy
Bulunmus büyük ihtimal borrsa %3 yükseldi euro dolarda %1.15 gibi düsüs yasandı bu arada akdenizde petrol karadenizdede doğalgaz bulunduğu söyleniyor karadenizde doğalgaz bulunduğnu bloomberg yazdi akdenizde petrol bulunduğnu euronews yazdı

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Baştakiler hemen petrole dayalı ekonomi kurmaya çalışır. 5-6 yıl sonra da batar ülke.
Sanmıyorum
O zaman neden yenilebilir enerjiye birçok yatırım yapılıyor? Daha bugün solar panel hücresi üreten fabrika açıldı.

LahmatsuDcr

80+ Silver
Bir şey merak ediyorum şimdi bizim petrolü yeteri kadar işleyebilecek teknolojimiz var mı? Mesela yerli bir petrol firmasını benzin vb. sağlayabilecek miyiz? Teknolojimiz yoksa bulduğumuzu açıklamasak daha iyi olur.

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
eğer petrol ise ciddi sıçrama olabilir dolar ın 5 e düşmesi demek ...

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,258
İsim
Fatih
Birçok ülke kudurdu. Petrol olmasa bu kadar yankı uyandırmazdı herhalde.
İnşallah bulunmuştur. Eğer bulunursa dolar 5 seviyesine kadar inecek gibi. Cuma günü her şey belli olacak.
@Kazım Soy
Bende baya merak ediyorum. Baya önemli bir şey olsa gerek çünkü daha önce Süleyman Soylunun attığı bir gönderide rafta duran bir takvim yaprağında 21 Ağustos’u gösteriyordu. Ama bu petrol olayı sadece bir iddia asıl olayı Cumhurbaşkanı açıkladığında öğreneceğiz

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
Bir şey merak ediyorum şimdi bizim petrolü yeteri kadar işleyebilecek teknolojimiz var mı? Mesela yerli bir petrol firmasını benzin vb. sağlayabilecek miyiz? Teknolojimiz yoksa bulduğumuzu açıklamasak daha iyi olur.
ahanda ranza

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Bulunmus büyük ihtimal borrsa %3 yükseldi euro dolarda %1.15 gibi düsüs yasandı bu arada akdenizde petrol karadenizdede doğalgaz bulunduğu söyleniyor karadenizde doğalgaz bulunduğnu bloomberg yazdi akdenizde petrol bulunduğnu euronews yazdı
Bulunsa daha büyük etki yaratır. Bşr örneği Libya. Libya da 1 dolar 6.7 Libya parası gibi bişeydi sonra yeniden petrol satışı başlayınca 5.4'e düştü.

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,258
İsim
Fatih
Doğalgaz olma ihtimali de var. Petrol olsa daha iyi ama doğalgaz olursa işlemeye gerek yok

Top Bottom