Şu an lise 2 bitirip lise 3'e geçeceğim ve ingilizcemi geliştirmek istiyorum yaz tatilinde (okullar açılınca geliştirmeye devam edeceğim). Her gün 2 ders, her ders 50 dakika olmak üzere çalışacağım. Her gün ortalama 20 kelime eszberlemeye çalışacağım. Her cumartesi günleri ise kelime ve gramer sınavları çözeceğim. Ayda 1 kere genel kelime ve gramer testi olacak. Kursa filan gitmeyeceğim evde Youtube ve internette bulunan ücretsiz kaynaklar aracılığı ile çalışacağım. Bu yılın sonuna kadar düzenli çalışmayla normal gündelik sohbet düzeyine erişmek istiyorum. Bu şekilde düzenli bir planla 11.sınıf bitene kadar yani tam bir yılda ingilizcemi ne kadar iyi hale getirebilirim. Gramer çalışmaları bittiği zaman düzenli aralıklarla test çözüp tamamen hakim olmak istiyorum. Gramer tek başına yetmez biliyorum bunun için ilk 1-2 ay kelime ezberi yapıp en düşük seviye olan ingilizce videoları izleyerek bunları pekiştireceğim. Bu sürede çalışmam için kaynak öneriniz var mı? Gerçekten şu an iyi ve akıcı bir şekilde ingilizcesi olanlar yanıtlasalar daha iyi olur.