Neler Yeni

Akıl Sahibi Olmayan Trafik Magandaları...

Rael_

80+
Trafikte yeniyim beni aydınlatmanız için soruyorum bu gece saat 1 30 civarı dışarıda arabamdayken arkamdan bir tane araba boş yere gelip tampon yaptı ilk başta yol istiyor sandım sağa geçtim ama anladım ki amacı başkaydı beni takip etmeye devam etti arkamdan geldikçe geldi göbek döndüm geldi şerit değiştim geldi bunların amacı ne ? araçtaki kişileri tanımıyorum,aracı tanımıyorum.belki onlar beni tanıyor... amaçları ne gece gece kavga mı etmek istiyorlar? yarışmak mı istiyorlar bunları şikayet edebileceğim bir yer var mı plakalarını maalesef göremedim.

Rogas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Rogas
kimliği belirsiz dişi ve erkek birleşmesinden fırlatma olarak dünyaya gelen tiplerdir. Aracında kamera falan yoksa bir sonuç alamazsın. tez zamanda diğer tarafa gitmeleri için beraber dua edebiliriz.

Tutar3727

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mehmet TUTAR
kimliği belirsiz dişi ve erkek birleşmesinden fırlatma olarak dünyaya gelen tiplerdir. Aracında kamera falan yoksa bir sonuç alamazsın. tez zamanda diğer tarafa gitmeleri için beraber dua edebiliriz.
Forum kuralları gereği tam olarak dökemesenizde kendinizi en iyi cevap olarak raporladım 😂

Rael_

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu tiplemelerin sonu ne zaman gelecek çok merak ediyorum anneleri babaları büyütememiş sokağa salmış erkekliği dövüş kavgayla müptezellik yaparak,magandalık yaparak yanına 2 3 kız alıp dolaşmak sanıyorlar kendi hakkını savunmak için bir şey yapmaya çalışsan zaten asla tek olmuyorlar tek oldukarında da yanlarında bu ERKEKLERİN illaki bir alet hırdavat bulunuyor :)

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Berke
Bazen diyorum ki bindiğim arabanın kaportası düzgün olmasa. Böyle arkadan Tampon yapanlarda falan freni bir koysam arkadan girse bana. Şu anki arabamın kaportası hatasız öyle bişey yapsam arabayı karşı taraf her türlü suçlu olduğu için yaptırsa bile değeri düşer

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,580
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Trafikte yeniyim beni aydınlatmanız için soruyorum bu gece saat 1 30 civarı dışarıda arabamdayken arkamdan bir tane araba boş yere gelip tampon yaptı ilk başta yol istiyor sandım sağa geçtim ama anladım ki amacı başkaydı beni takip etmeye devam etti arkamdan geldikçe geldi göbek döndüm geldi şerit değiştim geldi bunların amacı ne ? araçtaki kişileri tanımıyorum,aracı tanımıyorum.belki onlar beni tanıyor... amaçları ne gece gece kavga mı etmek istiyorlar? yarışmak mı istiyorlar bunları şikayet edebileceğim bir yer var mı plakalarını maalesef göremedim.
tam kalabalık yayanın çıkmayacağı yerdeysen basıp gidecektin uğraşmaya değmeyecek tiplemeler kendileri.
Hadi kendin gezip apaçilik yapıyorsun da millete niye salça oluyorsun onun bunun evladı.

Rael_

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bazen diyorum ki bindiğim arabanın kaportası düzgün olmasa. Böyle arkadan Tampon yapanlarda falan freni bir koysam arkadan girse bana. Şu anki arabamın kaportası hatasız öyle bişey yapsam arabayı karşı taraf her türlü suçlu olduğu için yaptırsa bile değeri düşer
Benimde aklımdan bugün aynısı geçmişti içimden diyorum koy freni uğraş şu annesi babası belli olmayanlarla ama maalesef benim arabam kıymetli, alnımın teriyle çalışıp kazandığım arabayı 2 3 fırlama için heba edemem... Bunlara verilen cezalar caydırıcı olmadığı süreç maalesef her zaman bu tiplemeler ülkemizde bulunmaya devam edecek
Mesaj otomatik birleştirildi:

tam kalabalık yayanın çıkmayacağı yerdeysen basıp gidecektin uğraşmaya değmeyecek tiplemeler kendileri.
Hadi kendin gezip apaçilik yapıyorsun da millete niye salça oluyorsun onun bunun evladı.
yıllardır bu mahlukatların amaçlarını anlamaya çalışıyorum, namı değer KEKOLARIN. ama hiç bir zaman anlam veremedim maalesef çok rahatsız edici bir ırklar laftan sözden anlamazlar sonları zaten iyi olmuyor genelinin :)

TİTAN.

80+ Platinum
Bu tiplemelerin sonu ülkenin kültür seviyesine oranla gelecektir yani çok zor diyebiliriz en yakın zamanda aracınıza önlü arkalı gerekirse sağlı ve sollu olacak şekilde kamera taktırmanızı öneririm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,038,478
Üyeler
164,679
Son üye
gullux1