Neler Yeni

Akıllı saat tavsiyesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Muhammet EMEKTAR
Arkadaşlar Samsung s21 telefonum için akıllı saat alcam öyle pahalı bisey almak istemiyorum , aklıma kaliteli imitasyon almak geldi.

Ortalik apple watch çakması dolu onlar artık yapmacık geliyor ama yinede kalitelisi varsa önerilere açığım.

Enteknoloji adında bi sayfada huawei gt3 pro nun çakması watch 3 pro adında gördüm bu ürünler hakkında bilgisi olan varmi

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,095
İsim
Oğuz Oğuz

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Saat de konu, saate benzeyen bişey almanı tavsiye ederim. Çakma saatlerdeki sorun ekranı, pil ömrü vs değil aslında. Önemli olan sağlamlığı. Bir ürün alıyorsanız bu ürünü olabildiğince uzun süre kullanmak herkesin hakkı.

Huawei Gt2 pro kullanıyorum. Aşırı memnunum. Ekranı safir cam mesela. Çizilmiyor arkadaş ekranı. Elini kolunu sağa sola zırt pırt vuran biriyim. Ne o titanyum kasası ezildi çizildi ne de ekranında küçük bir çizik var. Maalesef Bi tık pahalı şu aralar malum...

Ama şöyle bir taktiği var huawei saatlerinin. Aynı saat, aynı özelliklerle sadece marka ve model ismi farklı olarak alt marka Honor üretimi olarakta piyasada mevcut. Hem daha ucuz hem aynı kalite. Gt2 pro 3k civarındayken, Honor magic gt2 pro 1.7 2 k bandında.

Dediğim gibi, çakmaların en büyük sorunları çizilmeleri, ömürlerinin orijinal olanlara göre daha kısa olması. Pil ömrüde öyle. 5 bin lira Apple watch a verip her gün şarj etmesi var, Samsung un Galaxy modellerine 2-3 k verip akıllı bileklikten öte bir görüntüsünün olmaması...

Saat mi? Al gt2 serisinden keyfine bak kısaca. Huawei alırsan kafan rahat eder, honor alırsan cebin rahat eder. Üzülmezsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Muhammet EMEKTAR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki hocam zeblaze gtr2 pro diye bir saat var baya güzel birseye benziyor bu ürün nasıl sizce ? Uygun fiyata denk getirdim. Öyle çakma bir marka vs değil bilindik bir marka

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Peki hocam zeblaze gtr2 pro diye bir saat var baya güzel birseye benziyor bu ürün nasıl sizce ? Uygun fiyata denk getirdim. Öyle çakma bir marka vs değil bilindik bir marka
Fiyatına ve görünüşüne göre gayet uygun fiyatlı bir saat. Klas duruyor. Ben öyle saati severim zaten. Huawei in yeni çıkarttığı saate benziyor tuş takımı. Gayet hoş hoşuma gitti benim. Özelliklerine dair geniş bir açıklama bulamadım ama yeterli diye düşünüyorum. Çağrı yanıtlamak, SMS takibi vb işler yapılabiliyormuş. Şarj süresi hakkında da bilgi bulamadım. Ne kadar şarjı gidiyor acaba? Ekranın ve kasanın malzemesi ne? Onlarda yazmıyor. Gidip dandirik bişeye de 1k verme boşuna. Waterproof zaten. 1atm miş.

Kısaca malzeme ve şarj süresi iyiyse gayet hoş bir saat.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran çözünürlüğü yeterli,
Ekran malzemesi hakkında hiçbirşey bulamadım.
Kasa malzemesi alüminyum, yani darbelerde yamulmalar meydana gelebilir.

Aliexpress üzerinde 500 TL gibi bir fiyatı var. Gayet uygun bir fiyat.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Muhammet EMEKTAR
Fiyatına ve görünüşüne göre gayet uygun fiyatlı bir saat. Klas duruyor. Ben öyle saati severim zaten. Huawei in yeni çıkarttığı saate benziyor tuş takımı. Gayet hoş hoşuma gitti benim. Özelliklerine dair geniş bir açıklama bulamadım ama yeterli diye düşünüyorum. Çağrı yanıtlamak, SMS takibi vb işler yapılabiliyormuş. Şarj süresi hakkında da bilgi bulamadım. Ne kadar şarjı gidiyor acaba? Ekranın ve kasanın malzemesi ne? Onlarda yazmıyor. Gidip dandirik bişeye de 1k verme boşuna. Waterproof zaten. 1atm miş.

Kısaca malzeme ve şarj süresi iyiyse gayet hoş bir saat.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran çözünürlüğü yeterli,
Ekran malzemesi hakkında hiçbirşey bulamadım.
Kasa malzemesi alüminyum, yani darbelerde yamulmalar meydana gelebilir.

Aliexpress üzerinde 500 TL gibi bir fiyatı var. Gayet uygun bir fiyat.
Hocam huawei alicam gt2 pro mu yoksa gt3 mü alayım ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Muhammet EMEKTAR
Sportif amaçlı gt3, klasik amaçlı gt2 pro.

Gt2 alacaksan şayet, Honor magic watch lara bak bi. Aynı saat daha uygun fiyatta.
Çok spor yapan bir insan değilim, faturaya ek alicam honor yok malesef gt2 pro daha mi iyi dersiniz o zaman

Unloved

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Yiğit efe
benim ablam huawei gt2 kullanıyor gayet memnun arayüzü gayet güzel tasarımını kendi uygulamasından değiştirebiliyorsun arama mesaj bildirimleri müzik açıp değiştirme klasik bütün özellikler var nabız spor ayarları su geçirmiyor ablam 1500 tl iken almıştı şimdi 1600 veya 1700 olmuştur araştırmanı tavsiye ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Muhammet EMEKTAR
Evet. Gt2 pro çok güzel bence 2 yıldır kullanıyorum ben. Memnunum.
Bende gt2 pro aldım ama bir kaç şey çok saçma geldi, 1.si rehberden sadece 10 kişiyi senkronize ediyor.

2.si tuş takımı ile arama yapmak yok sadece gelen arama kayıtları ile yapıyor

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Bende gt2 pro aldım ama bir kaç şey çok saçma geldi, 1.si rehberden sadece 10 kişiyi senkronize ediyor.

2.si tuş takımı ile arama yapmak yok sadece gelen arama kayıtları ile yapıyor
1 yılı aşkın süredir kullanıyorum. Herhalde 1 kere saatten arama yapmışımdır. Mesajlara cevap verememe beni çok etkilemişti ama artık sorun olarak görmüyorum. Para varsa Apple alın tabii.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Muhammet EMEKTAR
1 yılı aşkın süredir kullanıyorum. Herhalde 1 kere saatten arama yapmışımdır. Mesajlara cevap verememe beni çok etkilemişti ama artık sorun olarak görmüyorum. Para varsa Apple alın tabii.
Huawei gt3 veya diğer marka saatlerde nasıl yine birebir aynı mı ?

Top Bottom