- Bütçe
- 2500
S23 Ultra kullanıyorum yanına saat ve kulaklık da alıp takımı tamamlama gibi bir niyetim var. Kulaklık için max 2500 lira saat için bütçe belirlemedim öncelik kulaklık şu an. Önerilerinizi bekliyorum
Son düzenleme:
40mm olanı mantıklı duruyor ve görüntüsü de çok hoş gerçekten. Peki kulaklık için bir öneriniz var mı?Samsungun akıllı saatlerini bayağı araştırdım sarj olarak 1 gün felen yetiyormuş watch 5 ve 6 da hızlı sarj özelliği de varmış eğer her gece sarja takarım diyorsanız sarj olayı sizin için sıkıntı olmayacaksa watch 6 almanızı öneririm.
Samsung Galaxy Watch 6 44mm Akıllı Saat Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Galaxy Watch 6 44mm Akıllı Saat fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Galaxy Watch 6 44mm Akıllı Saat özelliklerini incele, 5.119,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm Akıllı Saat Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm Akıllı Saat fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm Akıllı Saat özelliklerini incele, 6.255,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Samsung Galaxy Watch 6 40mm Akıllı Saat Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Galaxy Watch 6 40mm Akıllı Saat fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Galaxy Watch 6 40mm Akıllı Saat özelliklerini incele, 4.349,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com