Neler Yeni

Akım Koruma Uzatma KABLOSU

Kaan218

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Kaan
bizim burlarda elektirik gitmediği için şimdilik bütçem kısıtlı olduğu için akım korumları uzatma kablosu aldım ama bunun anahtarını hangi durumlarda kapatmam gerektiğini bilimiyorum bilen biri yardımcı olabilrimi
artı olarak şuan kullandığım anahtarlı uzatma kablosunu hergece yatmadan kapatıyorum ki pc ye gece bişey olmasın diye bildiğim kadarıyla hiç kapatmamam gerekiyor çünkü şartel açık olduğunda koruma aktif oluyor

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Arda doğan
bizim burlarda elektirik gitmediği için şimdilik bütçem kısıtlı olduğu için akım korumları uzatma kablosu aldım ama bunun anahtarını hangi durumlarda kapatmam gerektiğini bilimiyorum bilen biri yardımcı olabilrimi
artı olarak şuan kullandığım anahtarlı uzatma kablosunu hergece yatmadan kapatıyorum ki pc ye gece bişey olmasın diye bildiğim kadarıyla hiç kapatmamam gerekiyor çünkü şartel açık olduğunda koruma aktif oluyor
Kapatmana gerek yok zaten evdeki şalterler zaten koruyor evi eğerki ev yeni nesil tesisata sahipse eski evlerden değilse her zaman açık kalsın sorun olmaz

Kaan218

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Arda doğan

Kaan218

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Kaan
Çok pahalı be bi paraya evin şalterlerini yeniletirsin zaten ve şalter atmasının nedeni mevcut hatta fazla yüklenmenden dolayı
pahlı olması önemli değil sistemi koruması önemli :D yeri gelir onuda hallederiz

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Arda doğan
pahlı olması önemli değil sistemi koruması önemli :D yeri gelir onuda hallederiz
Korumaya hepsi korur bundaki malzeme kalitesi farklıdır viko siemens'de alabilirsin bana evindeki sigorta kutusunun foto atsana normal kapağını aç sigortaları göreyim

Kaan218

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Kaan
Korumaya hepsi korur bundaki malzeme kalitesi farklıdır viko siemens'de alabilirsin bana evindeki sigorta kutusunun foto atsana normal kapağını aç sigortaları göreyim
1732203057372.png

bunumu diyorsun hocam

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Arda doğan

Kaan218

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Kaan
Sen hatta fazla yükleniyorsun sigortalar 20-25amper zaten hatta çekilen 2.5 kablonun kapasitesi o hatta tek bir odadan yüklenme elektrikli soba falan bir odadaki prizler yüklüyse başka odaya falan tak varsa
anlamadım hocam sadece pc ve monitörü takıcam

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Arda doğan
anlamadım hocam sadece pc ve monitörü takıcam
Ben elektrikçiyim şimdi şöyle normalde evlerdeki prizlerin hakkı 16 amperdir sendeki sigortalar 20-25amper yani sınırda prizlere çekilen kablonun amper kapasitesi zaten 25 amper yani tam kapasitedesin zaten sen tesisatına fazla yük bindirecek şeyler takmıyorsan eve bir elektrikçi çağır böyle böyle de dueumu anlat kaçak olabilir voltaj dalgalanması oluyor de

Top Bottom