Akım korumalı priz bu şekilde çalışır mı

Quepardo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
310
Merhaba ben a101 den piranha 5 li akım korumalı prizini aldım bugün ama kablosu baya kısaymış ve benim odamda 1 adet priz var sadece.
Şimdi sorum şu ben bu 1 adet prize bir tane uzatma kablosuz priz taktım 3lü birine modemi diğerine de akım korumalı priz i taktım , akım korumalı prize de vantilatör , telefon ve üçlü priz taktım. Üçlü prizde de 2 adet monitör ve 1 adet pc var.
Tek prize bu kadar yüklenmek sorun çıkartır mı ve akım korumalı prize üçlü priz takmama rağmen gene bilgisayarımı koruyabilir mi ?

Kardeşim cümleler çorba olmuş. Kısaca özetleyeyim; Akım korumalı prizi direkt olarak evindeki prize takacaksın ondan sonra ona 3lü monitör artık ne takacaksan takabilirsin.

Kardeşim cümleler çorba olmuş. Kısaca özetleyeyim; Akım korumalı prizi direkt olarak evindeki prize takacaksın ondan sonra ona 3lü monitör artık ne takacaksan takabilirsin.
Tamamdır düzenleyip tekrar yazayım

Odada 1 priz var ona üçleyici takılı , üçleyiciye 1 modem 1 akım korumalı priz takılı, akım korumalı prize vantilatör telefon ve üçlü priz takılı, üçlü prize 2 monitör 1 pc takılı bu bir sorun yaratır mı

Tamamdır düzenleyip tekrar yazayım

Odada 1 priz var ona üçleyici takılı , üçleyiciye 1 modem 1 akım korumalı priz takılı, akım korumalı prize vantilatör telefon ve üçlü priz takılı, üçlü prize 2 monitör 1 pc takılı bu bir sorun yaratır mı
Akım koruyuculu prizi direkt olarak ana prize tak geri kalan çoğaltıcını akım koruyuculu prize takabilirsin

Akım korumalı prizin direkt duvardaki prize takılması önerilir genelde.

Akım koruyuculu prizi direkt olarak ana prize tak geri kalan çoğaltıcını akım koruyuculu prize takabilirsin
Öyle olursa modem kablosu yetişmiyor malesef denedim onu modem duvara monte durumda benim asıl kafama takılan şey tek prizden bu kadar güç çekmek bir sorun yaratır mı ? Mantıken bakınca bir kettle veya klima W olarak çok daha fazla değer çekiyor ama emin olmak istedim

Geri