Neler Yeni

Akım korumalı priz önerisi

Aurelia

80+ Bronze
Bütçe
850
600-850tl bandında ani elektirik kesintileri yüzünden bilgisayar ve monitörleri korumak için akım korumalı priz arıyorum. en az 5 veya 6 slotlu olması gerekiyor arkadaşlar. Markaları bilmediğimden konu açmak istedim.

Thadox

80+ Bronze
tsk6136 öneririm. Ancak bu meret sadece yüksek voltaj gelince tutuyor yani dalgalanmadır düşük voltajdır vs bunları çözmüyor. Bunları çözmek için UPS gerekli. Sisteminiz için en az 1000-1500VA UPS almanız gerek.

Aurelia

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Link varsa atabilir misiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

tsk6136 öneririm. Ancak bu meret sadece yüksek voltaj gelince tutuyor yani dalgalanmadır düşük voltajdır vs bunları çözmüyor. Bunları çözmek için UPS gerekli. Sisteminiz için en az 1000-1500VA UPS almanız gerek.
UPS ler de çok pahalı şuanlık kafam rahat olsun diye kendimi kandırmak için alıyorum akım korumalı priz 😂

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,760
İsim
.
Link varsa atabilir misiniz

UPS ler de çok pahalı şuanlık kafam rahat olsun diye kendimi kandırmak için alıyorum akım korumalı priz 😂
Schneider bu markanın ürünlerinden al.

Pukiina

80+ Bronze

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Batuhan
Schneider harici bakma. Dünya çapında bir marka ve teknik verileri testleri mevcut. Tunçmatik hakkında ne veri ne test var.

Aurelia

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,760
İsim
.

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Batuhan
Bu ürün ilgimi çekti ancak bütçemi aşıyor

Tunçmatikte çok tercih edilmiş. Schneider neden ? farklı bir özelliği falan mı var hocam anlamadım
Tunçmatik malzeme kalitesi olarak schneiderin altında ve global bir marka değil Türk firması o yüzden global çapta testleri ve teknik verileri yok. Schneider gibi global bir marka varken neden teknik verisi olmayan yerli malı tunçmatik alasın ki. Yani teknik verileri olmadığı için işe ne kadar yarıyor vs. insana güven vermiyor. Bir elektrik mezunu olarak benim önerim Schneider varken Tunçmatik olmaz.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,760
İsim
.
Tunçmatik malzeme kalitesi olarak schneiderin altında ve global bir marka değil Türk firması o yüzden global çapta testleri ve teknik verileri yok. Schneider gibi global bir marka varken neden teknik verisi olmayan yerli malı tunçmatik alasın ki. Yani teknik verileri olmadığı için işe ne kadar yarıyor vs. insana güven vermiyor. Bir elektrik mezunu olarak benim önerim Schneider varken Tunçmatik olmaz.
Reis Schneider le tunçmatik rakip bile değiller.
Karşılaştırmak bile saçma.

Aurelia

80+ Bronze
Anladım teşşekkürler.

Bütçeyi esnetebilirsem bunu almayı düşünüyorum
Ya da bu 4 girişli olanı

~helloworld

80+ Bronze
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,327
Üyeler
159,605