Link varsa atabilir misiniztunçmatik
UPS ler de çok pahalı şuanlık kafam rahat olsun diye kendimi kandırmak için alıyorum akım korumalı priztsk6136 öneririm. Ancak bu meret sadece yüksek voltaj gelince tutuyor yani dalgalanmadır düşük voltajdır vs bunları çözmüyor. Bunları çözmek için UPS gerekli. Sisteminiz için en az 1000-1500VA UPS almanız gerek.
Schneider bu markanın ürünlerinden al.Link varsa atabilir misiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
UPS ler de çok pahalı şuanlık kafam rahat olsun diye kendimi kandırmak için alıyorum akım korumalı priz
Bu ürünü MediaMarkt'ta inceleyin https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...email&utm_term=webshare&utm_campaign=webshareLink varsa atabilir misiniz
UPS ler de çok pahalı şuanlık kafam rahat olsun diye kendimi kandırmak için alıyorum akım korumalı priz
Bu ürün ilgimi çekti ancak bütçemi aşıyorSchneider bu markanın ürünlerinden al.
Tunçmatikte çok tercih edilmiş. Schneider neden ? farklı bir özelliği falan mı var hocam anlamadımSchneider marka harici bakma
Schneider bu konuda kendini kanıtlamış bir firma.Bu ürün ilgimi çekti ancak bütçemi aşıyor
Tunçmatikte çok tercih edilmiş. Schneider neden ? farklı bir özelliği falan mı var hocam anlamadım
Tunçmatik malzeme kalitesi olarak schneiderin altında ve global bir marka değil Türk firması o yüzden global çapta testleri ve teknik verileri yok. Schneider gibi global bir marka varken neden teknik verisi olmayan yerli malı tunçmatik alasın ki. Yani teknik verileri olmadığı için işe ne kadar yarıyor vs. insana güven vermiyor. Bir elektrik mezunu olarak benim önerim Schneider varken Tunçmatik olmaz.Bu ürün ilgimi çekti ancak bütçemi aşıyor
Tunçmatikte çok tercih edilmiş. Schneider neden ? farklı bir özelliği falan mı var hocam anlamadım
Reis Schneider le tunçmatik rakip bile değiller.Tunçmatik malzeme kalitesi olarak schneiderin altında ve global bir marka değil Türk firması o yüzden global çapta testleri ve teknik verileri yok. Schneider gibi global bir marka varken neden teknik verisi olmayan yerli malı tunçmatik alasın ki. Yani teknik verileri olmadığı için işe ne kadar yarıyor vs. insana güven vermiyor. Bir elektrik mezunu olarak benim önerim Schneider varken Tunçmatik olmaz.
Anladım teşşekkürler.Tunçmatik malzeme kalitesi olarak schneiderin altında ve global bir marka değil Türk firması o yüzden global çapta testleri ve teknik verileri yok. Schneider gibi global bir marka varken neden teknik verisi olmayan yerli malı tunçmatik alasın ki. Yani teknik verileri olmadığı için işe ne kadar yarıyor vs. insana güven vermiyor. Bir elektrik mezunu olarak benim önerim Schneider varken Tunçmatik olmaz.
Satıcı adam gibi olan yerlerden alın çakması yapılabilir belki