Akım korumalı priz önerisi

Aurelia

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
261
Bütçe
850
600-850tl bandında ani elektirik kesintileri yüzünden bilgisayar ve monitörleri korumak için akım korumalı priz arıyorum. en az 5 veya 6 slotlu olması gerekiyor arkadaşlar. Markaları bilmediğimden konu açmak istedim.

tsk6136 öneririm. Ancak bu meret sadece yüksek voltaj gelince tutuyor yani dalgalanmadır düşük voltajdır vs bunları çözmüyor. Bunları çözmek için UPS gerekli. Sisteminiz için en az 1000-1500VA UPS almanız gerek.

Link varsa atabilir misiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tsk6136 öneririm. Ancak bu meret sadece yüksek voltaj gelince tutuyor yani dalgalanmadır düşük voltajdır vs bunları çözmüyor. Bunları çözmek için UPS gerekli. Sisteminiz için en az 1000-1500VA UPS almanız gerek.
UPS ler de çok pahalı şuanlık kafam rahat olsun diye kendimi kandırmak için alıyorum akım korumalı priz 😂

Schneider harici bakma. Dünya çapında bir marka ve teknik verileri testleri mevcut. Tunçmatik hakkında ne veri ne test var.

Bu ürün ilgimi çekti ancak bütçemi aşıyor

Tunçmatikte çok tercih edilmiş. Schneider neden ? farklı bir özelliği falan mı var hocam anlamadım
Schneider bu konuda kendini kanıtlamış bir firma.
Piyasada akım korumalı adı altında satılan çoğu ürün hikaye bilgin olsun.
Biraz ararştırırsan neden Schneider önerdiğimizi anlarsın.

Bu ürün ilgimi çekti ancak bütçemi aşıyor

Tunçmatikte çok tercih edilmiş. Schneider neden ? farklı bir özelliği falan mı var hocam anlamadım
Tunçmatik malzeme kalitesi olarak schneiderin altında ve global bir marka değil Türk firması o yüzden global çapta testleri ve teknik verileri yok. Schneider gibi global bir marka varken neden teknik verisi olmayan yerli malı tunçmatik alasın ki. Yani teknik verileri olmadığı için işe ne kadar yarıyor vs. insana güven vermiyor. Bir elektrik mezunu olarak benim önerim Schneider varken Tunçmatik olmaz.

Tunçmatik malzeme kalitesi olarak schneiderin altında ve global bir marka değil Türk firması o yüzden global çapta testleri ve teknik verileri yok. Schneider gibi global bir marka varken neden teknik verisi olmayan yerli malı tunçmatik alasın ki. Yani teknik verileri olmadığı için işe ne kadar yarıyor vs. insana güven vermiyor. Bir elektrik mezunu olarak benim önerim Schneider varken Tunçmatik olmaz.
Reis Schneider le tunçmatik rakip bile değiller.
Karşılaştırmak bile saçma.

Anladım teşşekkürler.

Bütçeyi esnetebilirsem bunu almayı düşünüyorum
Ya da bu 4 girişli olanı

Geri