H helinox0 80+ Katılım 21 Şubat 2024 Mesajlar 88 2 Mart 2024 #1 Merhaba arkadaşlar masaüstü bilgisayarda akım korumalı priz şart mı bilgisayarın zarar görmemesi icin
Merhaba arkadaşlar masaüstü bilgisayarda akım korumalı priz şart mı bilgisayarın zarar görmemesi icin
Pycoue 80+ Silver Katılım 9 Ağustos 2023 Mesajlar 2,294 Dahası Reaksiyon skoru 856 İsim Ben bilmem abdullah dayi bilir İlgilendiği Kategoriler Laptop , pc toplama ve diger donanim konulariyla ilgileniyorum 2 Mart 2024 #2 Psu kotuyse evet
H helinox0 80+ Katılım 21 Şubat 2024 Mesajlar 88 2 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Pycoue yazmış: Psu kotuyse evet Devamı için tıklayın... 80 plus
H helinox0 80+ Katılım 21 Şubat 2024 Mesajlar 88 2 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 ahmetinyollari yazmış: dostum akım korumalı priz kurtarmaz seni yedek güç kaynakları var belki o Devamı için tıklayın... Ne alaka ? Mesaj otomatik birleştirildi: 2 Mart 2024 ahmetinyollari yazmış: dostum akım korumalı priz kurtarmaz seni yedek güç kaynakları var belki o Devamı için tıklayın... Sistemim öyle düşük Bi sistem değil ki
ahmetinyollari yazmış: dostum akım korumalı priz kurtarmaz seni yedek güç kaynakları var belki o Devamı için tıklayın... Ne alaka ? Mesaj otomatik birleştirildi: 2 Mart 2024 ahmetinyollari yazmış: dostum akım korumalı priz kurtarmaz seni yedek güç kaynakları var belki o Devamı için tıklayın... Sistemim öyle düşük Bi sistem değil ki