Hat varsa almana gerek yok baştan ona göre yapılıyor zaten yine de içim rahat olsun dersen alabilirsin. Ayrı olarak akım korumalı priz alabilirsin ama dediğim gibi topraklama hattın varsa ben vaktinde araştırdım akım korumalı prizlerin bir faydasının olmadığını gördüm.Anladım kral yarın alacagım bi mağazadan marka modelini yazarım tamam dersen alırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesela topraklama hat varsa topraklama prizmi alacağım
topraklama varsa sorun olmaz almayabilirsinAkım korumalıya gerek yok bi sorun çıkmaz inş
Şuan hattın olup olmadığını bilmiyorum yoksa nolacakHat varsa almana gerek yok baştan ona göre yapılıyor zaten yine de içim rahat olsun dersen alabilirsin. Ayrı olarak akım korumalı priz alabilirsin ama dediğim gibi topraklama hattın varsa ben vaktinde araştırdım akım korumalı prizlerin bir faydasının olmadığını gördüm.
Kral şuan hattın olup olmadığını bilmiyorum yoksa nolacaktopraklama varsa sorun olmaz almayabilirsin
Ailene sordun mu? Onlar biliyordur. Onlar da bilmiyorsa bilemiyorum.Şuan hattın olup olmadığını bilmiyorum yoksa nolacak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kral şuan hattın olup olmadığını bilmiyorum yoksa nolacak
yoksa akım koruma prizi al varsa alma oturduğunuzev sizinmiŞuan hattın olup olmadığını bilmiyorum yoksa nolacak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kral şuan hattın olup olmadığını bilmiyorum yoksa nolacak
Anladım kral ams hat yoksa çektirmeye kalksam o adamada işciliğinede para verecem doluŞimdi aklıma geldi. Benim odadaki prizlerde de topraklama yoktu. Daha sonra bir elektrikçiye odaya hat çektirmiştim. Topraklama prizin hat olmayan bir yere faydası olmayacağı için akım korumalı tercih etmen daha doğru olur.
Yani gereksiz masraf olur. Ben zaten başka iş için geldiğinde araya kaynatmıştım. Çok elektrik giden bir bölgede yaşamıyorsan sıkıntı olacağını düşünmüyorum.Anladım kral ams hat yoksa çektirmeye kalksam o adamada işciliğinede para verecem dolu
Dur kral topraklama hat varsa gerek kalmadı önerin için saol yinedeBütçen ney
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben bunu almistim kullaniyorum memnunum aldimda 90 tlydi suan 110 TL
Dur kral topraklama hat varsa gerek kalmadıBütçen ney
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben bunu almistim kullaniyorum memnunum aldimda 90 tlydi suan 110 TL
Bi 6 7 aydır gitmiyor herhalde nazar değmesin ewyYani gereksiz masraf olur. Ben zaten başka iş için geldiğinde araya kaynatmıştım. Çok elektrik giden bir bölgede yaşamıyorsan sıkıntı olacağını düşünmüyorum.