AKIM KORUMALI PRİZ??

Şart. Dengesiz akim gelirse kesiyor. TV elektrik gelip gitmesinden sonra ekran yandı.yaptirdik.akim.onleyici kullanın mutlaka dediler almıştık.
Telefonu duvardaki prizden şarj edersem hangi tel olursa olsun ısınıyor ama akim önleyicide serin bir şekilde batarya ısınmadan doluyor.
Pc içinde psu var ama.yinede lazım bu priz daha sağlıklı olur.
Ben 5 senedir tunçmatik marka kullanıyorum.

Büyük bir çoğunluğu para tuzağı. Doğru ürün alırsanız mantıklıdır. Fakat akım ve voltaj dalgalanmalarını egale edebilecek en iyi ekipman online ups.
Videodaki müzik sesi biraz bastırıyor ama doğru bilgiler veriliyor böyle bir ekipmana bütçe ayırmadan önce kesinlikle izlenmeli.

valla dostum bende 5 senedir bi priz var açma kapama tuşu var kapama tuşuna basınca elektirik veriyor ve kapatmıyor ve bunu sürekli tekrar yapmaya çalıştığım için artık zevk vermeye başladı arada bi sağ ayağımın altında olur oynarken bile aç kapa aç kapa yaparak elektirik veririm kendime :D

valla dostum bende 5 senedir bi priz var açma kapama tuşu var kapama tuşuna basınca elektirik veriyor ve kapatmıyor ve bunu sürekli tekrar yapmaya çalıştığım için artık zevk vermeye başladı arada bi sağ ayağımın altında olur oynarken bile aç kapa aç kapa yaparak elektirik veririm kendime :D
elektrikler gidince gelen pişmanlık hissi

Anahtar arızalıdır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,129
Üyeler
191,336
Son üye
Mfmetin
Geri