GUSE
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,241
Var onun için koruma sağlıyor zatenelektirik gidince faydası varmı ani gitmelere
Var onun için koruma sağlıyor zatenelektirik gidince faydası varmı ani gitmelere
Var onun için koruma sağlıyor zaten
5li lazım öneri varmı
Emin misiniz? ben voltajdaki ani ve aşırı yükselmelere karşı kullanıldığını biliyorum.Var onun için koruma sağlıyor zaten
Dalgalanma için akım koruma güç kesintisi olmaması için upsbelkinin attığınız modeline benzer bi ürünüm var. Uzun zamandır iyi çalısıyor. Ani elektrik gitmeleri için ups önerilir akım koruyuculu priz değil. Akım koruyucu priz ani gelen elektrik fazlalığı için var diye biliyorum
Söylediğin olay için takıyorsun zaten ani gidip gelmelerde terse akım geçirmemesi içinEmin misiniz? ben voltajdaki ani ve aşırı yükselmelere karşı kullanıldığını biliyorum.
Gecen Yıldırım çarpmış modeme falan akım korumaliymis gene naneyi yemiş forumda okudumbelkin 525 J
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ters akım olduğunda bağlı olan cihaza elektriğin tersten gidip yanma statiklenme gibi durumlarını engelliyor adı üstünde işte akım koruma ters akımdan koruyup yanmayı falan engelliyor pc buzdolabı vs için gerekli şimşek çakınca yanmasınlar diye
Ferrariye fiat motoru takarsan o da gitmez öyle düşün evin ana hattı rezaletse sen ona santral sok yine naneyi yerGecen Yıldırım çarpmış modeme falan akım korumaliymis gene naneyi yemiş forumda okudum
Bizim buranın ki sağlam da parotoner yokFerrariye fiat motoru takarsan o da gitmez öyle düşün evin ana hattı rezaletse sen ona santral sok yine naneyi yerAkım korumaya güvenmek için önce evin hattının belirli bir düzeyde olması lazım birde normal hat akımıyla yıldırımın enerjisi bir değil yıldırımda yok olmamak için paratonerle emişi düzgün ayarlamak lazım
![]()
Sen upsde alsan akım korumada alsan ki gidip J değeri aşırı yüksek olandan alsanda paratonersizsin diye yıldırımı yediğin anda tüm cihazların haşlanmış patatese döner yapacak bir şey yok her şeyi Allahtan beklemicezBizim buranın ki sağlam da parotoner yok
Ondan yağmur yağarken telefonu şarja takmiyomSen upsde alsan akım korumada alsan ki gidip J değeri aşırı yüksek olandan alsanda paratonersizsin diye yıldırımı yediğin anda tüm cihazların haşlanmış patatese döner yapacak bir şey yok her şeyi Allahtan beklemicez
En doğrusu o yapacak bir şey yokOndan yağmur yağarken telefonu şarja takmiyom