Akım korumalı priz önerisi 8'Li

Hangisi

• Philips SPN7080WA/62

Oylar: 9 90.0%
  • Belkin bsv804Vf2M

Oylar: 1 10.0%
  • Philips Spn3180a/62

Oylar: 0 0.0%

• Oy kullanan toplam üye
    10
belkinin attığınız modeline benzer bi ürünüm var. Uzun zamandır iyi çalısıyor. Ani elektrik gitmeleri için ups önerilir akım koruyuculu priz değil. Akım koruyucu priz ani gelen elektrik fazlalığı için var diye biliyorum

5li lazım öneri varmı

Hangisine bütçen yeterse

belkinin attığınız modeline benzer bi ürünüm var. Uzun zamandır iyi çalısıyor. Ani elektrik gitmeleri için ups önerilir akım koruyuculu priz değil. Akım koruyucu priz ani gelen elektrik fazlalığı için var diye biliyorum
Dalgalanma için akım koruma güç kesintisi olmaması için ups
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Emin misiniz? ben voltajdaki ani ve aşırı yükselmelere karşı kullanıldığını biliyorum.
Söylediğin olay için takıyorsun zaten ani gidip gelmelerde terse akım geçirmemesi için

• Üzgün
Reaksiyonlar: VeVx
içine koydukları bi kapasitör filan anca. ama boyutları kasam kadar o yüzden hiç sevmiyorum bunları

belkin 525 J
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ters akım olduğunda bağlı olan cihaza elektriğin tersten gidip yanma statiklenme gibi durumlarını engelliyor adı üstünde işte akım koruma ters akımdan koruyup yanmayı falan engelliyor pc buzdolabı vs için gerekli şimşek çakınca yanmasınlar diye
Gecen Yıldırım çarpmış modeme falan akım korumaliymis gene naneyi yemiş forumda okudum

Gecen Yıldırım çarpmış modeme falan akım korumaliymis gene naneyi yemiş forumda okudum
Ferrariye fiat motoru takarsan o da gitmez öyle düşün evin ana hattı rezaletse sen ona santral sok yine naneyi yer :D Akım korumaya güvenmek için önce evin hattının belirli bir düzeyde olması lazım birde normal hat akımıyla yıldırımın enerjisi bir değil yıldırımda yok olmamak için paratonerle emişi düzgün ayarlamak lazım :D

Ferrariye fiat motoru takarsan o da gitmez öyle düşün evin ana hattı rezaletse sen ona santral sok yine naneyi yer :D Akım korumaya güvenmek için önce evin hattının belirli bir düzeyde olması lazım birde normal hat akımıyla yıldırımın enerjisi bir değil yıldırımda yok olmamak için paratonerle emişi düzgün ayarlamak lazım :D
Bizim buranın ki sağlam da parotoner yok

Bizim buranın ki sağlam da parotoner yok
Sen upsde alsan akım korumada alsan ki gidip J değeri aşırı yüksek olandan alsanda paratonersizsin diye yıldırımı yediğin anda tüm cihazların haşlanmış patatese döner yapacak bir şey yok her şeyi Allahtan beklemicez

Sen upsde alsan akım korumada alsan ki gidip J değeri aşırı yüksek olandan alsanda paratonersizsin diye yıldırımı yediğin anda tüm cihazların haşlanmış patatese döner yapacak bir şey yok her şeyi Allahtan beklemicez
Ondan yağmur yağarken telefonu şarja takmiyom

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,668
Üyeler
192,452
Son üye
Masoex
Geri