Neler Yeni

Akko 3061S Alınır Mı?

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
Hasan
Klavyenin sesi çok hoşuma gitti ve rengi falanda çok tatlı o yüzden yarın sipariş etmeyi düşünüyorum 1400 liraya geliyor bir sıkıntı yaşar mıyım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@MuratTheFounderOfGariban

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
Klavyenin sesi çok hoşuma gitti ve rengi falanda çok tatlı o yüzden yarın sipariş etmeyi düşünüyorum 1400 liraya geliyor bir sıkıntı yaşar mıyım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@MuratTheFounderOfGariban
Bu paraya royal kludge veya skyloong alabilirsin hatta gamakay bile düşer

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
Hasan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu paraya royal kludge veya skyloong alabilirsin hatta gamakay bile düşer
Malzeme kalitesi olarak akkonun hepsinden daha iyi olduğunu düşünüyorum. Birde switch olarak gateronlar rklardan daha iyi değil mi? Durum böyle olunca zaten skyloong 1200 1300 lira civarına geliyor, akkoda 1400 lira zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
Malzeme kalitesi olarak akkonun hepsinden daha iyi olduğunu düşünüyorum. Birde switch olarak gateronlar rklardan daha iyi değil mi? Durum böyle olunca zaten skyloong 1200 1300 lira civarına geliyor, akkoda 1400 lira zaten.
Rk Switchler cherryin üstünde gateronun bir tik altında ama akko jelly Switch kullanmıyor mu? Ek olarak rk daha ucuza bluetooth vs optical yerine 3/5 pin swap sunuyor 1000 tl civarına bu yüzden önerdim. Akkonun switchleri optical mı 3/5 pin mı?

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
Hasan
Rk Switchler cherryin üstünde gateronun bir tik altında ama akko jelly Switch kullanmıyor mu? Ek olarak rk daha ucuza bluetooth vs optical yerine 3/5 pin swap sunuyor 1000 TL civarına bu yüzden önerdim. Akkonun switchleri optical mı 3/5 pin mı?
Bazı yerlerde gateron jelly pink olduğu yazıyor bazı yerlerde akko ben de bilmiyorum tam olarak. Ayrıca akkoda da 5 pin swap.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
Bazı yerlerde gateron jelly pink olduğu yazıyor bazı yerlerde akko ben de bilmiyorum tam olarak. Ayrıca akkoda da 5 pin swap.
Valla aslında tercih meselesi ben royal kludge tercih ettim hem fiyat hem hediye kangaroo baby Switch için

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
Hasan
Valla aslında tercih meselesi ben royal kludge tercih ettim hem fiyat hem hediye kangaroo baby Switch için
bilmiyorum valla akkonun keycapsleri bile bu parayı vermeye değer diye düşünüyorum her türlü kârda oluyorum yani. Akko jelly switchlerde kötü olmasa gerek?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
bilmiyorum valla akkonun keycapsleri bile bu parayı vermeye değer diye düşünüyorum her türlü kârda oluyorum yani. Akko jelly switchlerde kötü olmasa gerek?
Jelly kötü değil zaten

Top Bottom