Neler Yeni

Acer Nitro 16 Sizce alınır mı?

sirefeee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
efe baki
hepsi buradan 1 tane lenovo aldım aralık 31 inde cihaz sürekli siyah ekran veriyordu garantisi 5 6 ay önce başlamıştı acer nitro modelindense 3 tane aldım 1 isinin ssd si hatalıydı diğer 2 si de kullanılmış çıktı hd sentiel güç süresinden anladım
Birde bu cihazda sanırım işlemci sıvı metal kullanıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

bozuk dediğin ısınma problemimiydi?
Isınma olarak çok görmedim ama 2 ay kadar kullandım şuan boşta cihaz gta yı 85 derecede çalıştırıyordu

halitrmk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Halit Irmak
Birde bu cihazda sanırım işlemci sıvı metal kullanıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Isınma olarak çok görmedim ama 2 ay kadar kullandım şuan boşta cihaz gta yı 85 derecede çalıştırıyordu
Teşekkürler cevaplarınız için peki bu leptobu ilk aldığımda ne yapmamı önerirsiniz hangi testleri yapmalıyım?
Bozuk yada problemli olduğunu nasıl anlarım?
Ben ilk olarak ölü piksel ve ışık sızması testi yapmayı planlıyorum ve sizin dediğinizi

sirefeee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
efe baki
Teşekkürler cevaplarınız için peki bu leptobu ilk aldığımda ne yapmamı önerirsiniz hangi testleri yapmalıyım?
Bozuk yada problemli olduğunu nasıl anlarım?
Ben ilk olarak ölü piksel ve ışık sızması testi yapmayı planlıyorum ve sizin dediğinizi
Bu arada ölü piksel diyince bi bilgisayarda da ölü piksel çıkmıştı . Ölü piksel testini yap ışık sızmasını yap hd sentiel trial versiyonunu indir bilgisayarına oradan güç saatine bak furmark aida64

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,293
İsim
Selim
Şuan hepsiburadada 43bin lira bi tık pahalı ama hoşuma gitti özellikleri falan.3-4 gün sonra sipariş etmeyi düşünüyorum sizce biraz daha beklemelimiyim,
Sene sonu yaklaşıyor belki indirim olur diye düşünüyorum yada farklı sürümleri çıkar piyasayaya onu alırım 1tb 32gb olan,
Şuan için alınabilir bir leptop mu ?
Fikirlerinizi yazarsanız çok mutlu olurum.
Link burada:
Acer Nitro 16 AN16-41-R08S AMD Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB SSD RTX4060 Freedos 16"
Bende aynı şekil bekliyorum hocam sanırım kasım indirimlerinde nasip olcak

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Jiyu no Tame Ni
hepsi buradan 1 tane lenovo aldım aralık 31 inde cihaz sürekli siyah ekran veriyordu garantisi 5 6 ay önce başlamıştı acer nitro modelindense 3 tane aldım 1 isinin ssd si hatalıydı diğer 2 si de kullanılmış çıktı hd sentiel güç süresinden anladım
hangi satıcıdan aldınız ? hepsiburadanın kendisinden mi ?

yusuf34

80+ Silver
Kral o attığın laptopu kullanan birisi olarak gta da 85 derece civarında çalıştırdım kozmetik olarak kaliteli hissettiriyor ek olarak ben 40k ya aldım ama hepsibırada 3 kere kullanılmış 1 kere bozuk yolladı ona dikkat et eğer alırsan pc ye direk hd sentiel yükle güç saatinden bak
guc saati nerde yaziyor hocam

Top Bottom