Acer Nitro 16 Sizce alınır mı?

Reaksiyon skoru
33
Şuan hepsiburadada 43bin lira bi tık pahalı ama hoşuma gitti özellikleri falan.3-4 gün sonra sipariş etmeyi düşünüyorum sizce biraz daha beklemelimiyim,
Sene sonu yaklaşıyor belki indirim olur diye düşünüyorum yada farklı sürümleri çıkar piyasayaya onu alırım 1tb 32gb olan,
Şuan için alınabilir bir leptop mu ?
Fikirlerinizi yazarsanız çok mutlu olurum.
Link burada:
Acer Nitro 16 AN16-41-R08S AMD Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB SSD RTX4060 Freedos 16"

biraz bekle bence biraz daha ucuza aynı güçte laptop alabiliyorsun

en büyük sıkıntısı amd işlemcili laptoplarda genelde boşta m2 ssd slotu bulunmuyor. 512Gb günümüzde yetersiz ve yükseltmek isterseniz mecbur elinizdeki ssd yi satıp yenisini almanız gerekiyor

Bu cihazda 2 slot varmış hocam
kusura bakmayın genelleme yaptım:D https://www.laptop.com.tr/urun/4424...hd-freedos-gaming-laptop/?ref=akakce&v=1.73.1 bu laptop daha tercih edilebilir bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu fiyatlara çıkmışken 4070 li laptop daha cazip geliyor bana.
bu laptoplarda az önce belirttiğim gibi tek ssd slotu var çok büyük sıkıntı

Kral o attığın laptopu kullanan birisi olarak gta da 85 derece civarında çalıştırdım kozmetik olarak kaliteli hissettiriyor ek olarak ben 40k ya aldım ama hepsibırada 3 kere kullanılmış 1 kere bozuk yolladı ona dikkat et eğer alırsan pc ye direk hd sentiel yükle güç saatinden bak

Bu fiyatlara çıkmışken 4070 li laptop daha cazip geliyor bana.
çok güzel cihazlar victus ama ekranından dolayı ısınamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kral o attığın laptopu kullanan birisi olarak gta da 85 derece civarında çalıştırdım kozmetik olarak kaliteli hissettiriyor ek olarak ben 40k ya aldım ama hepsibırada 3 kere kullanılmış 1 kere bozuk yolladı ona dikkat et eğer alırsan pc ye direk hd sentiel yükle güç saatinden bak
4 kere iade mi ettiniz çok sıkıntı o zaman hep bozuk yollamışlar

bozuk dediğin ısınma problemimiydi?
hepsi buradan 1 tane lenovo aldım aralık 31 inde cihaz sürekli siyah ekran veriyordu garantisi 5 6 ay önce başlamıştı acer nitro modelindense 3 tane aldım 1 isinin ssd si hatalıydı diğer 2 si de kullanılmış çıktı hd sentiel güç süresinden anladım

sizin için bir kez daha kontrol ettim şuan bu bütçelerde bence alınabilecek fırsat laptopu yok.tabii ki alınabilecek laptop var ama bence biraz bekleyin eğer görürsem bu konuya atarım sizin için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,531
Üyeler
185,278
Son üye
huseyincokal
Geri