Ben gateron derim açıkçası. Jelly switchte sipariş ettim ama jelly switchler(en azından jelly black için konuşuyorum) biraz daha clicky bir ses veriyor.Gateron mu daha iyi yoksa jelly mi?
Peki tepkime süreleri olarak ne kadar fark var?Ben gateron derim açıkçası. Jelly switchte sipariş ettim ama jelly switchler(en azından jelly black için konuşuyorum) biraz daha clicky bir ses veriyor.
bence jelly daha iyi gibi hocam hissiyat olarakGateron mu daha iyi yoksa jelly mi?
akko olması lazım hocam3061ste akko cs jelly pink switchler var di mi? Çoğu videoda gateron olduğu söylenmiş ama.
Hocam klavyeyi sipariş verdim ben dün tahmini teslim tarihi 11 Mayıs diyor bu süre daha kısalabilir mi? Bir bilginiz var mı?Ben gateron derim açıkçası. Jelly switchte sipariş ettim ama jelly switchler(en azından jelly black için konuşuyorum) biraz daha clicky bir ses veriyor.
Benim royal kludge için de 5 mayis diyor muhtemelen kısalmazHocam klavyeyi sipariş verdim ben dün tahmini teslim tarihi 11 Mayıs diyor bu süre daha kısalabilir mi? Bir bilginiz var mı?