SneeX
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,571
İlla fark olur ama pamukta yeterli olur.pamuk ve araba yalıtımıyla çok ses farkı olur mu acaba olmaz ise pamukla yapayım
İlla fark olur ama pamukta yeterli olur.pamuk ve araba yalıtımıyla çok ses farkı olur mu acaba olmaz ise pamukla yapayım
evet evet bende öyle arıyorum da 750 tl değilde böyle 250 300tl tarzı bir şey arıyorum fakat yok malesefBunlar çok iyi de fiyatı bir klavye parası. Ucuz ama kaliteli, markasız bir şeyler arıyorum. Büyük Enter da olduğu için bulması pek kolay değil gibi.
abi bu yalıtımdakullanan bantın ismini hatırlıyorm msun bende bi bakayım @MuratTheFounderOfGariban veya siz hatırlıyor msn altta ki malzemenin isminiAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Kırmızı oklar ile işaretledim. Beyaz görünen yer Kağıt Bant(Boyacı bantı diye de geçiyor, maskeleme bandı diye de...) altta siyah görünen kısım ise ses yalıtımında kullanılan bir bant. Çıkarttığımız Red Switchleri zaten görüyorsunuz. Onları da Akko Green Matcha switchler ile değiştirdik(Alttaki foto). Ses oldukça tok hale geldi. Bir sonraki basamak ise PBT keycap takıp ABS'lerden kurtulmak(Bu da çok ciddi güzelleştiriyor sesi. ) PS. Fotodaki maharetli eller ise @MuratTheFounderOfGariban kardeşimin olur
Kullandığımız malzemelerin linkini de bırakayım işine yarayan olursa kullansın:
Kağıt Bant
Kauçuk Ses Yalıtım Bantı
Akko Green Matcha Switch
Yukarıdaki yorumuma yazdım, hatta link de bıraktım bakabilirsiniz hocamevet evet bende öyle arıyorum da 750 TL değilde böyle 250 300tl tarzı bir şey arıyorum fakat yok malesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
abi bu yalıtımdakullanan bantın ismini hatırlıyorm msun bende bi bakayım @MuratTheFounderOfGariban veya siz hatırlıyor msn altta ki malzemenin ismini
PCB altına çekilen bahsediyorsan kağıt bantevet evet bende öyle arıyorum da 750 TL değilde böyle 250 300tl tarzı bir şey arıyorum fakat yok malesef
abi bu yalıtımdakullanan bantın ismini hatırlıyorm msun bende bi bakayım @MuratTheFounderOfGariban veya siz hatırlıyor msn altta ki malzemenin ismini
görmemişim...kusura bakmayın teşekkür ederimYukarıdaki yorumuma yazdım, hatta link de bıraktım bakabilirsiniz hocam
yok hocam bpt tr keycaps ama büyük enterli arıyoruz da işte...PCB altına çekilen bahsediyorsan kağıt bant
Estağfurullah, sonradan editlemiştim zaten, görmemen çok normal hocam.görmemişim...kusura bakmayın teşekkür ederim
Ben yalıtımda kullanılan bant sorusuna cevap verdim yagörmemişim...kusura bakmayın teşekkür ederim
yok hocam bpt tr keycaps ama büyük enterli arıyoruz da işte...
peki ekstra olarak pamuk koyabiliyor muyuz?koyarsak ses daha tok cıkar mıEstağfurullah, sonradan editlemiştim zaten, görmemen çok normal hocam.
hep karıştı valla...teşekkür ederim yine deBen yalıtımda kullanılan bant sorusuna cevap verdim ya
Yanlış değilsem Hipyo Tech pambık denemiş fakat bu yalıtım bandı kadar iyi bir ses deneyimi alamamıştı. Ben pamuk koyup da denemedim o nedenle bir yorum yapmam doğru olmaz hocam. Deneyen varsa deneyimini paylaşırsa faydalanırız.peki ekstra olarak pamuk koyabiliyor muyuz?koyarsak ses daha tok cıkar mı
hep karıştı valla...teşekkür ederim yine de
anladım teşekkür ederim hocam,son soru olarak attığınz kağıt bant 38mmYanlış değilsem Hipyo Tech pambık denemiş fakat bu yalıtım bandı kadar iyi bir ses deneyimi alamamıştı. Ben pamuk koyup da denemedim o nedenle bir yorum yapmam doğru olmaz hocam. Deneyen varsa deneyimini paylaşırsa faydalanırız.
Al geç hocam hepsi aynı malzeme zaten sorun olmazanladım teşekkür ederim hocam,son soru olarak attığınz kağıt bant 38mm
bu ürün 48mm https://www.hepsiburada.com/kresman-maskeleme-bandi-kagit-bant-48mm-30metre-1-adet-pm-HB000015W870 puanı daha yüksek diye gözüme daha cazip geldi 10mmolması seste fark yaratır mı
anladım çok teşekkür ederim cevap veren arkadaşlar da dahil olmak üzere.Al geç hocam hepsi aynı malzeme zaten sorun olmaz![]()