Neler Yeni

Çözüldü✓ Akko 3068B Plus RGB modlama ve keycaps önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,207
İsim
Murat Orhan
peki nasıl modlamam lazım ilk başta ki video için?
Keycapleri çıkar vidaları sök pcnin altını kağıt bant ile bantla 2 şerit şeklinde. (Çok yapışkan olmayan farklı bir bantta kullanabilirsin) sonra açtığın gibi geri kapat

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,576
İsim
Emir
Keycapleri çıkar vidaları sök pcnin altını kağıt bant ile bantla 2 şerit şeklinde. (Çok yapışkan olmayan farklı bir bantta kullanabilirsin) sonra açtığın gibi geri kapat
baska modlama tarzı var mıpeki uğraştırmasından yana sorun olmaz lube hariç :D

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,837
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
1701278474090.png

1701278702147.png

Kırmızı oklar ile işaretledim. Beyaz görünen yer Kağıt Bant(Boyacı bantı diye de geçiyor, maskeleme bandı diye de...) altta siyah görünen kısım ise ses yalıtımında kullanılan bir bant. Çıkarttığımız Red Switchleri zaten görüyorsunuz. Onları da Akko Green Matcha switchler ile değiştirdik(Alttaki foto). Ses oldukça tok hale geldi. Bir sonraki basamak ise PBT keycap takıp ABS'lerden kurtulmak(Bu da çok ciddi güzelleştiriyor sesi. ) PS. Fotodaki maharetli eller ise @MuratTheFounderOfGariban kardeşimin olur ;)

Kullandığımız malzemelerin linkini de bırakayım işine yarayan olursa kullansın:
Kağıt Bant
Kauçuk Ses Yalıtım Bantı
Akko Green Matcha Switch

Son düzenleme:

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,576
İsim
Emir
Alıntıyı görüntüle

Kırmızı oklar ile işaretledim. Beyaz görünen yer Kağıt Bant(Boyacı bantı diye de geçiyor, maskeleme bandı diye de...) altta siyah görünen kısım ise ses yalıtımında kullanılan bir bant. Çıkarttığımız Red Switchleri zaten görüyorsunuz. Onları da Akko Green Matcha switchler ile değiştirdik. Ses oldukça tok hale geldi. Bir sonraki basamak ise PBT keycap takıp ABS'lerden kurtulmak(Bu da çok ciddi güzelleştiriyor sesi. ) PS. Fotodaki maharetli eller ise @MuratTheFounderOfGariban kardeşimin olur ;)
keycaps linki gelir mi?

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,837
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,576
İsim
Emir
Biz değiştirmedik Keycap'leri. Orijinal haliyle kaldılar. Örnek PBT getirmişti Murat yanında, onları deneme amaçlı takıp sesi dinledik. Belirgin ses farkı oluşturuyor.
Örnek keycaplar için link bırakayım: https://amzn.eu/d/7s6xEFf
akkonun tuşlar pbt imiş zaten şimdi baktım gereksiz masraf cıkarmıyım kendime

Top Bottom