- Konu Sahibi Konu Sahibi
peki nasıl modlamam lazım ilk başta ki video için?PCB ve keycap kalitesine göre değişiyor hatta yapılan modlamalara göre bile değişir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yapılır.
peki nasıl modlamam lazım ilk başta ki video için?PCB ve keycap kalitesine göre değişiyor hatta yapılan modlamalara göre bile değişir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yapılır.
Keycapleri çıkar vidaları sök pcnin altını kağıt bant ile bantla 2 şerit şeklinde. (Çok yapışkan olmayan farklı bir bantta kullanabilirsin) sonra açtığın gibi geri kapatpeki nasıl modlamam lazım ilk başta ki video için?
baska modlama tarzı var mıpeki uğraştırmasından yana sorun olmaz lube hariçKeycapleri çıkar vidaları sök pcnin altını kağıt bant ile bantla 2 şerit şeklinde. (Çok yapışkan olmayan farklı bir bantta kullanabilirsin) sonra açtığın gibi geri kapat
Birsürü var cotton mod cart curt. Biz @kivanctas a hem yalıtım malzemesi ile hem de bant ile yaptıkbaska modlama tarzı var mıpeki uğraştırmasından yana sorun olmaz lube hariç![]()
ses testi gelir mi peki,switchlerin markası nedirBirsürü var cotton mod cart curt. Biz @kivanctas a hem yalıtım malzemesi ile hem de bant ile yaptık
Akko o da green switchi akkonun. @kivanctas müsait olunca atarses testi gelir mi peki,switchlerin markası nedir
daha yumusak softsesi işçin peki purple mı blue mı ?yoksa silver speed diyeceğim fakat silver speed ses testnı bulamadımAkko o da green switchi akkonun. @kivanctas müsait olunca atar
Purple derdim bendaha yumusak softsesi işçin peki purple mı blue mı ?yoksa silver speed diyeceğim fakat silver speed ses testnı bulamadım
amazondan daha sipariş dündü iptal edim purple alsam karta iade anında gelır mı?Purple derdim ben
keycaps linki gelir mi?Alıntıyı görüntüle
Kırmızı oklar ile işaretledim. Beyaz görünen yer Kağıt Bant(Boyacı bantı diye de geçiyor, maskeleme bandı diye de...) altta siyah görünen kısım ise ses yalıtımında kullanılan bir bant. Çıkarttığımız Red Switchleri zaten görüyorsunuz. Onları da Akko Green Matcha switchler ile değiştirdik. Ses oldukça tok hale geldi. Bir sonraki basamak ise PBT keycap takıp ABS'lerden kurtulmak(Bu da çok ciddi güzelleştiriyor sesi. ) PS. Fotodaki maharetli eller ise @MuratTheFounderOfGariban kardeşimin olur![]()
Biz değiştirmedik Keycap'leri. Orijinal haliyle kaldılar. Örnek PBT getirmişti Murat yanında, onları deneme amaçlı takıp sesi dinledik. Belirgin ses farkı oluşturuyor.keycaps linki gelir mi?
akkonun tuşlar pbt imiş zaten şimdi baktım gereksiz masraf cıkarmıyım kendimeBiz değiştirmedik Keycap'leri. Orijinal haliyle kaldılar. Örnek PBT getirmişti Murat yanında, onları deneme amaçlı takıp sesi dinledik. Belirgin ses farkı oluşturuyor.
Örnek keycaplar için link bırakayım: https://amzn.eu/d/7s6xEFf