![akkogear.eu](http://akkogear.eu/cdn/shop/files/akko.png?v=1645614581&width=2048)
ISO Keyboards Deal
Europe Day Sale#2 ISO Keyboards Up to 50% OFF9/5/2024 - 12/5/2024 CET
![akkogear.eu](https://akkogear.eu/cdn/shop/files/akko-logo-180-180.png?v=1681120842&width=96)
Çıkmıyor diye biliyorum. Kendim alışveriş yapmadım ama nisan ayında aldığına şahit olduğum birileri var vergi çıkmadı dediler.Hiç alan yokmu bu siteden daha önce?numlock olanli 5108bplus almayı düşünüyorum. Pembe switch ile . 15 eu kargoya okeyim ama ekstra vergi çıkar mı?
Bende emin olamadım. Şu epomaker olayı yüzünden. Sepette okey demeden vergi dahil yazıyor ama yinede sormak istedim.Çıkmıyor diye biliyorum. Kendim alışveriş yapmadım ama nisan ayında aldığına şahit olduğum birileri var vergi çıkmadı dediler.
Bunlarda epomaker gibi yapıyor ürünün üstüne 5 dolar yazıyor 2 dolar vergi çıkıyor onu ödüyor. Kargo parasını 2 dolar fazla yapıyor. Gümrük anlayana kadar alabildiğimizi almalıyız sanırım. Gümrük epomaker gibi bunlarında 5 dolar ürünlerine 70 dolar girince vergi bize kalacak.Bende emin olamadım. Şu epomaker olayı yüzünden. Sepette okey demeden vergi dahil yazıyor ama yinede sormak istedim.
71 eu 2.5k yapıyor. Ekstra vergi de çıkarsa 1k felan , yine diğer siteler göre düşük olur ama çıkmazsa daha iyi olur .Bunlarda epomaker gibi yapıyor ürünün üstüne 5 dolar yazıyor 2 dolar vergi çıkıyor onu ödüyor. Kargo parasını 2 dolar fazla yapıyor. Gümrük anlayana kadar alabildiğimizi almalıyız sanırım. Gümrük epomaker gibi bunlarında 5 dolar ürünlerine 70 dolar girince vergi bize kalacak.
Gümrük kutu üzerine yazılanları dikkate almıyor. Kendi kafasına göre vergilendiriyor. Kesinlikle vergi çıkar yani ona göre alınBunlarda epomaker gibi yapıyor ürünün üstüne 5 dolar yazıyor 2 dolar vergi çıkıyor onu ödüyor. Kargo parasını 2 dolar fazla yapıyor. Gümrük anlayana kadar alabildiğimizi almalıyız sanırım. Gümrük epomaker gibi bunlarında 5 dolar ürünlerine 70 dolar girince vergi bize kalacak.
Epomakerden gelen ürünler için geçerli. Onun dışında bir kaç site daha var. 1 hafta önce alışveriş yaptığına tanık olduğum birine vergi çıkmadıGümrük kutu üzerine yazılanları dikkate almıyor. Kendi kafasına göre vergilendiriyor. Kesinlikle vergi çıkar yani ona göre alın
Sizce gümrük memuru “ya bu epomaker’dan gelmiş bunu vergilendirelim” diye bir ayrıma gider mi?Epomakerden gelen ürünler için geçerli. Onun dışında bir kaç site daha var. 1 hafta önce alışveriş yaptığına tanık olduğum birine vergi çıkmadı
5108B mi daha iyi , ajazz 820 pro mu?5087B ve 5108B alacak kişi zaten Amazon'dan indirip bekler daha ucuza alır. 5075B indirimde olsaydı düşünülebilirdi.
Evet, satıcı olarak epomakeri görünce yapıştırıyorlar 70 dolar diye üstüne.Sizce gümrük memuru “ya bu epomaker’dan gelmiş bunu vergilendirelim” diye bir ayrıma gider mi?