Neler Yeni

Akko EU Avrupa Günü ISO Klavye İndirimleri

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,753
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
İndirim güzelde 15 eu kargo ücreti var . Değermi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca bir de vergi ödermiyiz? Vergi dahil yazıyor ama ?

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,753
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Hiç alan yokmu bu siteden daha önce?numlock olanli 5108bplus almayı düşünüyorum. Pembe switch ile . 15 eu kargoya okeyim ama ekstra vergi çıkar mı?

egecabbar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
Ege
Hiç alan yokmu bu siteden daha önce?numlock olanli 5108bplus almayı düşünüyorum. Pembe switch ile . 15 eu kargoya okeyim ama ekstra vergi çıkar mı?
Çıkmıyor diye biliyorum. Kendim alışveriş yapmadım ama nisan ayında aldığına şahit olduğum birileri var vergi çıkmadı dediler.

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,753
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Çıkmıyor diye biliyorum. Kendim alışveriş yapmadım ama nisan ayında aldığına şahit olduğum birileri var vergi çıkmadı dediler.
Bende emin olamadım. Şu epomaker olayı yüzünden. Sepette okey demeden vergi dahil yazıyor ama yinede sormak istedim.

egecabbar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
Ege
Bende emin olamadım. Şu epomaker olayı yüzünden. Sepette okey demeden vergi dahil yazıyor ama yinede sormak istedim.
Bunlarda epomaker gibi yapıyor ürünün üstüne 5 dolar yazıyor 2 dolar vergi çıkıyor onu ödüyor. Kargo parasını 2 dolar fazla yapıyor. Gümrük anlayana kadar alabildiğimizi almalıyız sanırım. Gümrük epomaker gibi bunlarında 5 dolar ürünlerine 70 dolar girince vergi bize kalacak.

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,753
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Bunlarda epomaker gibi yapıyor ürünün üstüne 5 dolar yazıyor 2 dolar vergi çıkıyor onu ödüyor. Kargo parasını 2 dolar fazla yapıyor. Gümrük anlayana kadar alabildiğimizi almalıyız sanırım. Gümrük epomaker gibi bunlarında 5 dolar ürünlerine 70 dolar girince vergi bize kalacak.
71 eu 2.5k yapıyor. Ekstra vergi de çıkarsa 1k felan , yine diğer siteler göre düşük olur ama çıkmazsa daha iyi olur .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan çok kararsız kaldım. Numlocksuz 820pro var . Bir de numlocklu klavye alayım diyorum ama . Vergi korkutuyor.

Son düzenleme:

oliveforge99

80+ Silver
Gümrük kutu üzerine yazılanları dikkate almıyor. Kendi kafasına göre vergilendiriyor. Kesinlikle vergi çıkar yani ona göre alın

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,209
İsim
Yağız Berk Özel
5087B ve 5108B alacak kişi zaten Amazon'dan indirip bekler daha ucuza alır. 5075B indirimde olsaydı düşünülebilirdi.

egecabbar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
Ege
Gümrük kutu üzerine yazılanları dikkate almıyor. Kendi kafasına göre vergilendiriyor. Kesinlikle vergi çıkar yani ona göre alın
Epomakerden gelen ürünler için geçerli. Onun dışında bir kaç site daha var. 1 hafta önce alışveriş yaptığına tanık olduğum birine vergi çıkmadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,124
Üyeler
167,257
Son üye
devrimgym01
Top Bottom