Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AKKO 5087B Plus Vergi Dahil 1923TL

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,251
İsim
Muhammed emin efe
Yellow switch çok iyi bir switchtir. Bana sesi en hoş gelen Piano switch. Sesi aşırı iyi.
Yellow biraz daha tok piano biraz daha tiz gelir.
hele yağlayınca daha güzel oluyor, bende şuan m1w de kullanıyorum. Çok tok ve creamy bir sesi var
Extra yağlamaya pek gerek yok zaten pre-lube. Tabii daha kremsi ses istenirse ve bütçe varsa yapılabilinir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

m1w ne zaman aldınız ben de düşünüyorum da şuan için çok pahalı
Alüminyum olduğu için hep pahalı kalacak o ürün. Genelde indirimleri de giriş seviye ürünlerde yapıyorlar. Pek indirimde bekleme.

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
emir yapar
Amazondan sipariş verirsen çabuk geliyor ben 19 martta sipariş verdim 22 martta istanbula gelmiş muhtemelen pazartesi dağıtıma çıkar
Ama gümrükten daha geçmedi sanırım
Gecikme derken tuşların gecikmesinden yana, apex daha hızlıdır diye düşündüm

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,251
İsim
Muhammed emin efe
Gecikme konusunda çekiniyorum biraz uğraşmayıp direkt apex pro alsam mı diye düşünüyorum
O switch ile pek alakalı bir durum değil. Açıkçası optik switch ile normal switch farkını da normal bir oyuncunun pek anlayabileceğini sanmma.

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,016
İsim
Yağız Berk Özel
Amazondan sipariş verirsen çabuk geliyor ben 19 martta sipariş verdim 22 martta istanbula gelmiş muhtemelen pazartesi dağıtıma çıkar
Ama gümrükten daha geçmedi sanırım
Hocam benim 5087B Plus da aynı şekilde 19 Martta verdim sizin gibi 22 martta İstanbul'da gösteriyor Kolay Gelsin kargo şirketi güncellerse ne olup bitiyor görebilirim:D. Çok geç güncelliyorlar.

Pew Pew

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Cem Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık
Hocam benim 5087B Plus da aynı şekilde 19 Martta verdim sizin gibi 22 martta İstanbul'da gösteriyor Kolay Gelsin kargo şirketi güncellerse ne olup bitiyor öğrenebilirim :D.
Gümrükte muhtemelen birden güncelliyor o kısmı gümrükten çekildi diye

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
emir yapar
O switch ile pek alakalı bir durum değil. Açıkçası optik switch ile normal switch farkını da normal bir oyuncunun pek anlayabileceğini sanmma.
Genel olarak akko switchleri cezbediyor ama hız olarak apex daha hızlıdır diye düşüncemi belli ettim ama akko da olabilir şu an ona da yakınım.

Ayrıca emoji atıp geçmektense ek olarak açıkladığın için teşekkür ederim.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,251
İsim
Muhammed emin efe
Genel olarak akko switchleri cezbediyor ama hız olarak apex daha hızlıdır diye düşüncemi belli ettim ama akko da olabilir şu an ona da yakınım.

Pcb ile alakalı aslında. Ama optik switch tabii ki daha hızlı tepkime verir. Ancak şahsi tercihim normal bir oyuncu olduğun için custom topla. Veya Akko al. Milisaniyelik farkı zaten fark etmezsin. Önemli değil merak ettiğin şey olursa sorabilirsin. Bu arada Akko'nun çoğu klavyesinde n-key desteği olduğu için çoklu basım vb durumlarda sorun yaşamazsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Alper Can
m1w ne zaman aldınız ben de düşünüyorum da şuan için çok pahalı
hocam 1 ay oldu alalı, her şey dahil 125 $'a falan geldi.

hocam inan o farkı hissetmeyeceksin, yani örnek vermek gerekirse 144 hz ile 165 hz arasındaki fark gibi bir şey düşün. Çok top seviyede oynamıyorsan sıkıntı olmaz, kalite anlamında ise çok fark var custom klavyeler ile asus-logitech-steelseries gibi markalar arasında.

Yellow biraz daha tok piano biraz daha tiz gelir.

Extra yağlamaya pek gerek yok zaten pre-lube. Tabii daha kremsi ses istenirse ve bütçe varsa yapılabilinir.

Alüminyum olduğu için hep pahalı kalacak o ürün. Genelde indirimleri de giriş seviye ürünlerde yapıyorlar. Pek indirimde bekleme.
piano pro da yağlamaya gerek var, sürtünme hissediliyor ve yağ sonrası ve öncesi ses farkıda çok var. Yağlayınca daha toklaştırıyor. Yellow pro prelubeli sürtünme hissedilmiyor ama yine yağlanıyrsa bir tık daha toklaşıyor. Bana piano pro daha tok geldi ses anlamında açıkçası yellow prodan.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,251
İsim
Muhammed emin efe
hocam 1 ay oldu alalı, her şey dahil 125 $'a falan geldi.

hocam inan o farkı hissetmeyeceksin, yani örnek vermek gerekirse 144 hz ile 165 hz arasındaki fark gibi bir şey düşün. Çok top seviyede oynamıyorsan sıkıntı olmaz, kalite anlamında ise çok fark var custom klavyeler ile asus-logitech-steelseries gibi markalar arasında.

piano pro da yağlamaya gerek var, sürtünme hissediliyor ve yağ sonrası ve öncesi ses farkıda çok var. Yağlayınca daha toklaştırıyor. Yellow pro prelubeli sürtünme hissedilmiyor ama yine yağlanıyrsa bir tık daha toklaşıyor. Bana piano pro daha tok geldi ses anlamında açıkçası yellow prodan.
İkisinide kullandım bana göre Piano pro hani daha ceamy istenirse yağlanaılabilinir. Ama cream yellow gayet iyi. Daha toktan ziyade kremsi ses verir yağlayınca. Miktar artarsa daha kremsi ses gelir tabii.

Iberg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ayberk
Ya arkadaşlar bu tr de ne kullanabiliriz yurtdışından krytox almak istersen çok pahalıya geliyor tr de ne bulunabilir aynı viskozitede

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,251
İsim
Muhammed emin efe
Ya arkadaşlar bu tr de ne kullanabiliriz yurtdışından krytox almak istersen çok pahalıya geliyor tr de ne bulunabilir aynı viskozitede

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
emir yapar
Top Bottom