A Alsancak1 80+ Bronze Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 503 Dün, 21:31 #1 Şu klavyeyi sipariş geçecem. Setup'um beyaz olduğu için mecburen beyaz klavye bakıyorum. Bir yandan da dolu dolu bir klavye olsun istiyorum. Daha iyisi var mı yoksa bunu alıp geçeyim mi ?
Şu klavyeyi sipariş geçecem. Setup'um beyaz olduğu için mecburen beyaz klavye bakıyorum. Bir yandan da dolu dolu bir klavye olsun istiyorum. Daha iyisi var mı yoksa bunu alıp geçeyim mi ?
Mami bey 80+ Katılım 9 Aralık 2024 Mesajlar 14 Dahası Reaksiyon skoru 3 İsim Muhammet Arda Kara Dün, 21:32 #2 bence fiyatını hak etmiyor.
A Alsancak1 80+ Bronze Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 503 Bugün, 01:55 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Mami bey yazmış: bence fiyatını hak etmiyor. Devamı için tıklayın... Neden hocam neyi eksik ? Gördüğüm kadarıyla baya bir yazılımsal özellik mevcut. Neyini beğenmediniz siz ve ne önerirsiniz ?
Mami bey yazmış: bence fiyatını hak etmiyor. Devamı için tıklayın... Neden hocam neyi eksik ? Gördüğüm kadarıyla baya bir yazılımsal özellik mevcut. Neyini beğenmediniz siz ve ne önerirsiniz ?