Neler Yeni

Çözüldü✓ Akko M1 V5 Hangi Switchi Almalıyım ?

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
963
İsim
Buğra
Rgb ışığını bilmiyorum hocam ama dediğiniz gibi hoşunuza gidicektir o zaman
rgb ışığını öğrenmem lazım kısık göstermemesi lazım rgb ışığı iyi veriyor gibi duruyor ama emin olmak istiyorum biraz daha araştırayım

Ekler

• IMG_0077.png
    IMG_0077.png
    2 MB · Hit: 13

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,495
İsim
yusuf ecer
sesini sevsem de tactile switchi çok sevmiyorum hissiyat olarak bu linear switchlerden hangisi en sessizi ses testlerinde fairy bana en sessizi gibi geldi ama emin olamadım bir de bu switchler klavyeme uyar değil mi sessiz ve yumuşak bir hissiyat için alacağım

Eğer sessiz olmasını istiyorsan fairy, eğer tok ama birsz daha sert olsun istiyorsan black, eğer tok ve hassas olsun istiyorsan dracula, eğer tok ve orta sertlikte olsun diyorsan cream yellow.
Mesaj otomatik birleştirildi:

rgb ışığını öğrenmem lazım kısık göstermemesi lazım rgb ışığı iyi veriyor gibi duruyor ama emin olmak istiyorum biraz daha araştırayım
Led difüzörü olduğu için iyi verir ışığı. O ışığın çıktığı yer switchteki led difüzörü.

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
963
İsim
Buğra
Eğer sessiz olmasını istiyorsan fairy, eğer tok ama birsz daha sert olsun istiyorsan black, eğer tok ve hassas olsun istiyorsan dracula, eğer tok ve orta sertlikte olsun diyorsan cream yellow.

Led difüzörü olduğu için iyi verir ışığı. O ışığın çıktığı yer switchteki led difüzörü.
sonunda yazdınız tam da size yazacaktım ben sessiz ve yumuşak bir hissiyat istiyorum bir de rgb ışığını iyi versin yeterli hangisini almalıyım o zaman dracula hoşuma gitti şahsen

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,495
İsim
yusuf ecer
sonunda yazdınız tam da size yazacaktım ben sessiz ve yumuşak bir hissiyat istiyorum bir de rgb ışığını iyi versin yeterli hangisini almalıyım o zaman dracula hoşuma gitti şahsen
Çok sessiz bir şey istiyorsanız fairy. Sadece sessizlik odaklı. Ama daha hassas olsun, birazcık sesten bir şey olmaz derseniz dracula.

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
963
İsim
Buğra
Çok sessiz bir şey istiyorsanız fairy. Sadece sessizlik odaklı. Ama daha hassas olsun, birazcık sesten bir şey olmaz derseniz dracula.
o zaman dracula alayım ben fairy kullanan bir arkadaş yazdı rgb ışığını rengini pembe mora çekiyor beyaz yapınca o olmaz bana tek korkum şuan keycapsleri çıkarırken çizmemek çok dikkatli çıkarmam lazım

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,245
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
o zaman dracula alayım ben fairy kullanan bir arkadaş yazdı rgb ışığını rengini pembe mora çekiyor beyaz yapınca o olmaz bana tek korkum şuan keycapsleri çıkarırken çizmemek çok dikkatli çıkarmam lazım
Keycaps pullerınız varsa problem olmaz hocam elle çıkartırsanız bilemem tabi

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,495
İsim
yusuf ecer
Yok ya öyle korkma usb çıkarmak takmak kadar kolay. Zaten kutu içinde switch ve keycap çıkarıcı geliyor, onla pıt pıt çekersin.

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
963
İsim
Buğra
Keycaps pullerınız varsa problem olmaz hocam elle çıkartırsanız bilemem tabi
yok yok var hocam

Yok ya öyle korkma usb çıkarmak takmak kadar kolay. Zaten kutu içinde switch ve keycap çıkarıcı geliyor, onla pıt pıt çekersin.
tamamdır teşekkür ederim bi alayım da takınca video atacağım

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Muhammed
Rosewood switch kullanıyorum. Tok, derin ve düşük sesli. Yumuşak güzel bir hissiyatı var, tavsiye ederim. Ama RGB sizin için önemliyse kesinlikle uzak durun, ışık geçirgenliği çok düşük, renkler pembeye çalıyor. Stok gelen keycapslerle kullanacaksanız sorun yaşarsınız.
Eklediğim görsel son parlaklıkta ve beyaz ışık. Alıntıyı görüntüle
Merhaba hocam keycapsleri nereden aldınız acaba ?

Top Bottom