Neler Yeni

Aklıma gelmemesi için ne yapabilirim

Liberal Kenobi

80+ Bronze
Normalde öyle değilim ama bugün tiyatro kursundaydım hocamız herkesi 2'şer grup yaptı bana da bir abi denk geldi hoca ellerimize kağıt verdi sol elin içine aldı kağıdı abi ve hoca dedi ki düşmemesi için elinizden tutun eşinizin dedi. Biz abiyle el ele tutuştuk ama o manada değil , bizde güldük falan hiç öyle bir şey hissetmedim ama aklıma geldi ben öylemiyim diye bu düşünceyi nasıl atabilirim aklımdan?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
60,943
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Eşcinsel olamaz mısın yani, kötü bir şey değil ki. Doğada her canlıda olduğu gibi insanlarda da olan bir şey. Toplum olarak bunu niye ayıplıyoruz anlamıyorum, cahillik.

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Normalde öyle değilim ama bugün tiyatro kursundaydım hocamız herkesi 2'şer grup yaptı bana da bir abi denk geldi hoca ellerimize kağıt verdi sol elin içine aldı kağıdı abi ve hoca dedi ki düşmemesi için elinizden tutun eşinizin dedi. Biz abiyle el ele tutuştuk ama o manada değil , bizde güldük falan hiç öyle bir şey hissetmedim ama aklıma geldi ben öylemiyim diye bu düşünceyi nasıl atabilirim aklımdan?
Düşündükçe o tarafa kayarsın dikkat et. Şimdi sana gidip karı kız düşün de diyemem ki :D

Tre-x

80+ Silver

Liberal Kenobi

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eşcinsel olamaz mısın yani, kötü bir şey değil ki. Doğada her canlıda olduğu gibi insanlarda da olan bir şey. Toplum olarak bunu niye ayıplıyoruz anlamıyorum, cahillik.
Öyle olmak istemediğim halde aklıma geliyor diyorum ama siz hala çözüm önerisi yerine toplumu eleştiriyorsunuz

• Beğen
Reaksiyonlar: baid

Akagami no shanks

80+ Bronze
Hocam aklınızı başka şeylere yorum örneğin rdr2 ama vahşi batı ne dersen witcherda olabilir çeşit çok

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Kafana takarsan daha fazla aklına gelir düşünmemeye çalış. Beynini farklı şekilde meşgul et, oyun film felan olur.

• Beğen
Reaksiyonlar: F335
Dahası  
Reaksiyon skoru
448
İsim
Metin dal
Neden unutmaya çalışıyorsunuz ki hocam kötü bir şey değil:D
(Konuyu okurken zortladım)

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Boş ver de geç .
Oyun oyna kafanı boşaltır

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Hocam gereksiz tripler bunlar. ben sınıf arkadaşlarımla günde 50-60 kere el sıkışıyorum(neden diye sormayın) ama hepimiz şakalaşmak için yapıyoruz. Sizinkide zaten kazara olmuş. böyle şeyleri sorgulamak sizi daha çok içine çeker. kendinizi hangi tarafa eğilimliyseniz o tarafa doğru ikna edin.

Top Bottom