Son yıllarda istisnasız favori kasabım olur kendisi ve şubeleri. Bahsedilen kişi köfteci yusuf mu kesin bilmiyoruz fakat şu ana kadar sağlıktan yana hiçbir sorun yaşamadım. Fiyatı da diğer kasaplara göre çok uygun ve yediğim en lezzetli köftelerden.
Eğer doğruysa hayatımda çok şey değişmez böyle şeylere takan dindar birisi değilim. Benimle aksini düşünen kişiye de saygım sonsuz, istemiyorsa almayabilir.
Fiyat konusunda haklısınız uygun ama lezzet konusunda fikriniz buysa gerçekten etten anlamıyorsunuz bana kalırsa.
Köfteci yusuf olması muhtemel , 2020 de köftesinden domuz yağı çıkmıştı kendisi de özür dilemişti ve kapanmıştı konu
bunu yapan adam ete de karıştırır çok normal, zaten piyasadan bir tık ucuza veriyorsa onun bir sebebi vardır merak etmeyin. Ayrıca bazıları da rosto köfte diye bir markanın olduğunu iddia ediyor.
Neyse işin özü bilemeyeceğiz fakat para vererek firma adını afişe edilmesine engel olmak ne demek awk? Hukuksuzluğa bak oldu o zaman ben de her haltı yiyim ama firma lekelenmesin ismimi açıklamasınlar.