Neler Yeni

KÖFTECİ YUSUF Açıklama Yaptı! Domuz Eti Kumpas mı ?

Shourd

80+ Gold
sanmam bence şubelerden birinde para ceplemek için dana eti alıyor olarak gösterilip domuz eti alınmış olabilir

morpx16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Berat Güngör
Domuz eti falan yok malum gündemi değişmek için adamla anlaşma yapıp biraz para vermişler 1-2haftaya da adamı temize çıkaracaklar izleyin görün
Aynen kardeşim sana katılıyorum ama bu olayı Köfteci Yusuf ile anlaşıp yaptıklarını hiç düşünmüyorum çünkü ismi temize bile çıksa adı bir kez kirlenmiş. İnsanların içinde birazda olsa şüphe olduğu için gitmenler olacak. Gündemi değiştirmek için çok güzel konular ortaya atıyorlar, halka din ile alakalı bir şey söylediğinde halk her şeyi unutuyor, halkın da biraz bilinçlenmesi lazım. Bu gündemdeki olayı yavaş yavaş unutmaya başladılar bile kimse umursamıyor, bilinçlenmiyor. 6 Şubat depremindede aynısı oldu devlet 2-3 hafta bu konuyla alakalı gösteriş yaptı. İstanbulda bir kaç yerde denetim yapıldı sonrasında da yavaş yavaş unutuldu. Şuan da Allah korusun bir deprem olsa, yıkılacak yerlerin haddi hesabı yok. Türkiye Halkı bilinçlenmediği için depremde bir sürü yer yıkıldıktan sonra ağlamaya başlıyor. İşte Türkiye böyle bir yer, olaydan önce tedbir almaz sonrasındada bu olaya yas tutar.

FurkanIIy

80+ Bronze
Abdurrahman Uzun da bu adamı kötülediyse, Köfteci Yusuf'a çökmeye çalıştıkları kesindir. Büyük ihtimal birilerinin isteklerini yerine getirmedi ve şimdi malını mülkünü elinden almak istiyorlar.

Destek için hemen sipariş ettik✌️🇬🇷✍️😌✋
20241011_173353.jpg

hekrar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Said
Beyler Domuz eti olsa ne olacak ki? domuz eti dünyada en çok tüketilen et ve köfteci yusuf fanları yıllardır gittiğine göre sevmiş zaten
Köfteci yusuf uygun fiyatlı ve hızlı servis yapan lezzetli bi köfteci.
Bence kumpas değil.
Domuz etini belirtmeden satması rezillikten başka bir şey değil

EsdeathSama

80+ Bronze
Domuz etiyle Avrupa yaşam süresinin hiç bir bilimsel bağlantısı yok bu kıyaslama yapmanız saçma ayrıca Avrupa da domuz eti yenmiyor diye bir yazı da görmedim 🤷 alkolün ve uyuşturucunun ne kadar zararlı olduğu bilimsel olarak kanıtlanmış ama herkes kullanıyor yani herkes bunu kullanıyor diye bu onu sağlıklı da yapmaz 👍 ikincisi hayal ürünü olayını benim düşüncem gibi algı yapma boşuna 🗿 üçüncü olarak insanların bilmediği bir şeyi yedirmek suçtur ve aynı oranda tepki çekecektir çekiyorda burada domuz etini savunup havalı görünmeye çalışmanız kimsenin umrunda değil dostum veya cevaplar çok açık olduğu halde hâla konuyu dine getirmeye çalışıyorsun amacın farklı ama ekmek çıkmaz sana buradan ya da konu tamamen din olsun diyelim değişen bir şey olmaz kimse kimseye yemek istemediği bir şeyi yediremez ayrıca ben yurt dışında yaşıyorum domuz eti ve timsah etide yedim ve dini bile olmayan bir ülke de yediğin şeylerin ne olduğunu bilerek yiyorsun 👌 domuz eti yemek havalı değil tedavi olmalısın.
Hala olaya yanlış tarafından bakıyorsun. Domuz eti yemedim, yemekte de bir sorun görmüyorum yiyenin de havalı olduğunu düşünmüyorum. Sen kendi düşündüğüne inanıyorsun. Donuz eti yemek niye havalı olsun kral ne yaşıyosun sen :D
O zaman alkol sigara da son derece havalı nası olsa onlar da belli bi düzeyde yasak. İnsan yediği yemeğe göre nasıl havalı olabilir aklım almıyor.

Ernest Muçi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Alim sevgen
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Aynen kardeşim sana katılıyorum ama bu olayı Köfteci Yusuf ile anlaşıp yaptıklarını hiç düşünmüyorum çünkü ismi temize bile çıksa adı bir kez kirlenmiş. İnsanların içinde birazda olsa şüphe olduğu için gitmenler olacak. Gündemi değiştirmek için çok güzel konular ortaya atıyorlar, halka din ile alakalı bir şey söylediğinde halk her şeyi unutuyor, halkın da biraz bilinçlenmesi lazım. Bu gündemdeki olayı yavaş yavaş unutmaya başladılar bile kimse umursamıyor, bilinçlenmiyor. 6 Şubat depremindede aynısı oldu devlet 2-3 hafta bu konuyla alakalı gösteriş yaptı. İstanbulda bir kaç yerde denetim yapıldı sonrasında da yavaş yavaş unutuldu. Şuan da Allah korusun bir deprem olsa, yıkılacak yerlerin haddi hesabı yok. Türkiye Halkı bilinçlenmediği için depremde bir sürü yer yıkıldıktan sonra ağlamaya başlıyor. İşte Türkiye böyle bir yer, olaydan önce tedbir almaz sonrasındada bu olaya yas tutar.
Suç kimin peki? Yine bizim. Basmamamız lazım yoksa hepimiz öleceğiz bunlarda vicdan vs yok

The Semih

80+ Gold
domuz etini savunup havalı görünmeye çalışmanız kimsenin umrunda değil dostum
Domuz etini savunuyorlar ama restorantlar nedense bomboş, anca öterler burada domuz etini sevenler niye gitmiyorsunuz yusufa ? ben kumpas olduğunu düşünenlerdenim, sadece bu domuz etini savunanlara söylüyorum kaç tane jambon yediniz bu zamana kadar ?

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,051
İsim
Ömer
Steam
1316142768
Soylu bile açıklama yapmış kanıtlar var kumpas diye hala inananlar var Dilan polati narin olayıyla narin olayını kızların katledilmesiyle onunda üstünü millete iftira atarak kapatmaya çalışıyor hükümet

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,530
İsim
Mehmet Aslan

Sizi bilmem ama çocuklugumdan beri yusufa yüzlerce kez gittim, domuz eti olayının kumpas olduğunu düşünüyorum, videoları izleyin ve yusufun açıklamasını dinleyin. Ünlü ekonomist'in yaptığı hesapda doğru 1000 de 1 oranında diyor belgede matematikle hesaplamışlar 20 bin TL kar için koskoca firma bu hataya girer mi ? Tabikide girmez.
Çok amatör bir video , çevresinde onu yönlendirecek bir iletişim departmanı olmadığı çok belli. Süreci daha iyi yönetebilirdi.

Gurkanpiro

80+ Gold
bişey oldugunda donup dolasıp koftecı yusufa patlıyor gecenlerdede esek etı satıyolar dıye haber cıkmıstı

The King of Comedy

80+ Silver
En İyi Cevap
1
herhangi bir zamma, vergiye de böyle tepki verilse geri adım atacaklar da işte akıl farklı çalışıyor ülkemde, diyanetin telefonları kitlenmiş domuz eti yedik bilmeden günah mı diye :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,812
Üyeler
161,346
Son üye
SamereL
Top Bottom