Aynen kardeşim sana katılıyorum ama bu olayı Köfteci Yusuf ile anlaşıp yaptıklarını hiç düşünmüyorum çünkü ismi temize bile çıksa adı bir kez kirlenmiş. İnsanların içinde birazda olsa şüphe olduğu için gitmenler olacak. Gündemi değiştirmek için çok güzel konular ortaya atıyorlar, halka din ile alakalı bir şey söylediğinde halk her şeyi unutuyor, halkın da biraz bilinçlenmesi lazım. Bu gündemdeki olayı yavaş yavaş unutmaya başladılar bile kimse umursamıyor, bilinçlenmiyor. 6 Şubat depremindede aynısı oldu devlet 2-3 hafta bu konuyla alakalı gösteriş yaptı. İstanbulda bir kaç yerde denetim yapıldı sonrasında da yavaş yavaş unutuldu. Şuan da Allah korusun bir deprem olsa, yıkılacak yerlerin haddi hesabı yok. Türkiye Halkı bilinçlenmediği için depremde bir sürü yer yıkıldıktan sonra ağlamaya başlıyor. İşte Türkiye böyle bir yer, olaydan önce tedbir almaz sonrasındada bu olaya yas tutar.Domuz eti falan yok malum gündemi değişmek için adamla anlaşma yapıp biraz para vermişler 1-2haftaya da adamı temize çıkaracaklar izleyin görün
Domuz etini belirtmeden satması rezillikten başka bir şey değilBeyler Domuz eti olsa ne olacak ki? domuz eti dünyada en çok tüketilen et ve köfteci yusuf fanları yıllardır gittiğine göre sevmiş zaten
Köfteci yusuf uygun fiyatlı ve hızlı servis yapan lezzetli bi köfteci.
Bence kumpas değil.
Hala olaya yanlış tarafından bakıyorsun. Domuz eti yemedim, yemekte de bir sorun görmüyorum yiyenin de havalı olduğunu düşünmüyorum. Sen kendi düşündüğüne inanıyorsun. Donuz eti yemek niye havalı olsun kral ne yaşıyosun senDomuz etiyle Avrupa yaşam süresinin hiç bir bilimsel bağlantısı yok bu kıyaslama yapmanız saçma ayrıca Avrupa da domuz eti yenmiyor diye bir yazı da görmedim alkolün ve uyuşturucunun ne kadar zararlı olduğu bilimsel olarak kanıtlanmış ama herkes kullanıyor yani herkes bunu kullanıyor diye bu onu sağlıklı da yapmaz ikincisi hayal ürünü olayını benim düşüncem gibi algı yapma boşuna üçüncü olarak insanların bilmediği bir şeyi yedirmek suçtur ve aynı oranda tepki çekecektir çekiyorda burada domuz etini savunup havalı görünmeye çalışmanız kimsenin umrunda değil dostum veya cevaplar çok açık olduğu halde hâla konuyu dine getirmeye çalışıyorsun amacın farklı ama ekmek çıkmaz sana buradan ya da konu tamamen din olsun diyelim değişen bir şey olmaz kimse kimseye yemek istemediği bir şeyi yediremez ayrıca ben yurt dışında yaşıyorum domuz eti ve timsah etide yedim ve dini bile olmayan bir ülke de yediğin şeylerin ne olduğunu bilerek yiyorsun domuz eti yemek havalı değil tedavi olmalısın.
Suç kimin peki? Yine bizim. Basmamamız lazım yoksa hepimiz öleceğiz bunlarda vicdan vs yokAynen kardeşim sana katılıyorum ama bu olayı Köfteci Yusuf ile anlaşıp yaptıklarını hiç düşünmüyorum çünkü ismi temize bile çıksa adı bir kez kirlenmiş. İnsanların içinde birazda olsa şüphe olduğu için gitmenler olacak. Gündemi değiştirmek için çok güzel konular ortaya atıyorlar, halka din ile alakalı bir şey söylediğinde halk her şeyi unutuyor, halkın da biraz bilinçlenmesi lazım. Bu gündemdeki olayı yavaş yavaş unutmaya başladılar bile kimse umursamıyor, bilinçlenmiyor. 6 Şubat depremindede aynısı oldu devlet 2-3 hafta bu konuyla alakalı gösteriş yaptı. İstanbulda bir kaç yerde denetim yapıldı sonrasında da yavaş yavaş unutuldu. Şuan da Allah korusun bir deprem olsa, yıkılacak yerlerin haddi hesabı yok. Türkiye Halkı bilinçlenmediği için depremde bir sürü yer yıkıldıktan sonra ağlamaya başlıyor. İşte Türkiye böyle bir yer, olaydan önce tedbir almaz sonrasındada bu olaya yas tutar.
Domuz etini savunuyorlar ama restorantlar nedense bomboş, anca öterler burada domuz etini sevenler niye gitmiyorsunuz yusufa ? ben kumpas olduğunu düşünenlerdenim, sadece bu domuz etini savunanlara söylüyorum kaç tane jambon yediniz bu zamana kadar ?domuz etini savunup havalı görünmeye çalışmanız kimsenin umrunda değil dostum
Çok amatör bir video , çevresinde onu yönlendirecek bir iletişim departmanı olmadığı çok belli. Süreci daha iyi yönetebilirdi.
Sizi bilmem ama çocuklugumdan beri yusufa yüzlerce kez gittim, domuz eti olayının kumpas olduğunu düşünüyorum, videoları izleyin ve yusufun açıklamasını dinleyin. Ünlü ekonomist'in yaptığı hesapda doğru 1000 de 1 oranında diyor belgede matematikle hesaplamışlar 20 bin TL kar için koskoca firma bu hataya girer mi ? Tabikide girmez.