Aklından Geçeni Söyle

Şu an içinden ne geçiyorsa, kime ne söylemek istiyor da söyleyemiyorsan, nasıl bir ruh hali içindeysen burada haykırmak/saçmalak serbest!

Yıllarca sürecek; bu forumun old üyeleri olduğumuzda bizlerden hatıra kalacak bir konu olması dileğiyle...
gelir mi öyle bi an :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2060superimi satıp 3000lerden bişeymi alsam diye düşünüyordum :)

İyi mesaj kastınız hee (kastık) xd

Acıktım ama yemek yemeye üşeniyorum.

Aile ölüm tarihi ve sebeplerine bakarak tahmini ölüm zamanımı hesaplamaya çalışıyorum. Eğer doğruluk payı yüksek hesaplamalar yaparsam sonuçları güzel olacak... (Kimin ne zaman öleceğini bilemeyiz ama hiçbir şey %100 tutturulamaz değil)

Bu;
Ailem pc almıyor....!
Neden iyi blgisayarım yok,,,!

Diyen tayfa işe girip asgari ücretle çalışmaya başlayınca, 3 ayda biriktirdiği 7000 tl parasına kıyıp pc ye yatırabilecekmi çok merak ediyorum.

Aile ölüm tarihi ve sebeplerine bakarak tahmini ölüm zamanımı hesaplamaya çalışıyorum. Eğer doğruluk payı yüksek hesaplamalar yaparsam sonuçları güzel olacak... (Kimin ne zaman öleceğini bilemeyiz ama hiçbir şey %100 tutturulamaz değil)
Allah için yat uyu. Radyasyon fazlası iyi değil.

Seni burada tanıyorlarmış ya, beni de tanırlar!
Lakabım ne biliyor musun?
- Kerpeten Ali!
kerpeten değilsindir sen olsa olsa cımbızdır. kerpeten olsa duramazsın

Keşke termal macunum çabuk gelse

Bu;
Ailem PC almıyor....!
Neden iyi blgisayarım yok,,,!

Diyen tayfa işe girip asgari ücretle çalışmaya başlayınca, 3 ayda biriktirdiği 7000 TL parasına kıyıp PC ye yatırabilecekmi çok merak ediyorum.

Allah için yat uyu. Radyasyon fazlası iyi değil.

kerpeten değilsindir sen olsa olsa cımbızdır. kerpeten olsa duramazsın
aga boş yapmakta üstüne yok helal olsun

Bir laptop da vakumlu soğutucu Noctua NT-H1 gibi kaliteli bir macundan nasıl daha çok işe yarıyor?
Laptopun tasarımı ve hava sirkülasyonu kötüdür.
Aynı durum bende de var. :D

Geri