Memu olurken işe yara bu ülkeye chp hükümrti de gelse halk hâlâ muhafazakar o işe alımların içini bir bilseniz adam tarikattan geliyor zınk işe alınıyor mülakatta sohbet ediyorlar adamlaİleride memur olursan, bir işe girersen bunlar hep görünür, mülakatlarda işe giremezsin bir şey olur.
Mülakatta ki memur sol görüşlü çıkarsa ayvayı yersin ama. Hiç gerek yok böyle şeylere. Emeğin yok olur.Memu olurken işe yara bu ülkeye chp hükümrti de gelse halk hâlâ muhafazakar o işe alımların içini bir bilseniz adam tarikattan geliyor zınk işe alınıyor mülakatta sohbet ediyorlar adamla
Sen yurt dışı gezisine gidene kadar akp diye bir şey kalmayacak hemen götüreceklerini felan sanıyorsan boşunaUzun bir hikaye ile baslayacağım. Mardin'de oturuyorum ve 10. Sınıfın başında sınıfta bir cocukla tanıştım. Benim yaşıma 175 boyunda bursa doğma büyümeli yakışıklı bir jojuk. Tam benim kafada takiliyoz ama koyu akp li. Ama mizahını yapar ben hep 128 milyar sakasi yaparim egleniriz birlikte. Bunun babasıda eski akp sanayi odası başkanı. Bugün konuşurken benimde kafama yattı en azından güzel bir tecrübede olur cep harçlığımıda alırım toplantılar fln sarar dedim bende katılayım. Ve bu arada her gün akp ile dalga gectigim story'ler atiyorum arkadaslarim ve ozellikle ablam benim akp dusmani oldugumu her fırsatta elestirdigimi bilirler. Kimlik fotokopisi icin annemi aradım ve bunlar oldu:
X-ben. A-ablam. D- annem
X- alo anne evde kimlik fotokopim var mı
D- hayırdır nie uglum
X- yav ben akp genclik kolları üyesi olacam onun icin lazım
D- yok valla bilmiyom ( bu arada annem akp li)
A- noldu omer ne bu tantana
X- yaw akp genclik kolları uyesi olacam onun icin vesikalık foto ile kimlik fotokopisi lazım
A- Sen dalga mı geçiyorsun ? Olmayacak bu iş senin ne kadar eleştirdiğini fln hepimiz biliyoruz hemen eve gel
X-abla isteyim gelememde hem geziler oluy-
A- BENDE SENİ GÖTÜRÜYORUM! ( Aynın 23 ünde canakkaleye gidiorum haklı yani) ( ama yurtdışı gezisi yapiyor akp :d ) akşam oyalanma direk eve geliyorsun ! (Telefon kapatır)
Yaw hem bence kaybedecek birseyim yok istedigim zaman çıkabilirim yani siz olsanız nasıl bir konuşma yaparsınız ne dersiniz ablama ?