Neler Yeni

AKP`nin %65 üstü oy aldığı iller yok olsa Türkiye ne kaybeder ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Utku Dalkıran
Dolar 18 oldu mülteci sorunu eğitim ve adalet sorunları Ankarayı yıllarca yöneten insanda kuş kadar beyin olmaması falan filan bunları uzatmaya gerek yok bilindik şeyler soru başlıkta böyle bir şey olsa Türkiye ne kaybeder :D

okocpinar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Oğuzhan Koçpınar
Ufacık bir ülke kalırsın sonra suriye gibi ırak gibi bakmışsın millet sırtına binmiş deh diyor.
Ayrımcılık yapmayın eleştirin ama kimseyi de kırmayın ayrıştırmayın.

21ebu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Ebubekir
Akp ortadan silinse ülke refaha kavuşur. Bir sürü şey söylemek isterdim fakat üşüdüm. Ve sanırım forumda siyaset yasaktı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Dolar 18 oldu mülteci sorunu eğitim ve adalet sorunları Ankarayı yıllarca yöneten insanda kuş kadar beyin olmaması falan filan bunları uzatmaya gerek yok bilindik şeyler soru başlıkta böyle bir şey olsa Türkiye ne kaybeder :D
buğday, şekerpancarı, kuru fasulye, havuç, tavuk yumurtası,arpa, nohut, patates, ayçiçeği ve mantar,et,süt gibi ürünlerde sıkıntı çekilir bunları çok daha pahalıya alırısın.Ekonomi bu halinden kat ve kat daha kötü olur

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Akp ortadan silinse ülke refaha kavuşur. Bir sürü şey söylemek isterdim fakat üşüdüm. Ve sanırım forumda siyaset yasaktı.
Bu komikti.
AKP Gitse gene aynı olurduk.
Sen eğer umudun varsa bu muhalefetten fenan bence daha şimdiden ne kadar oy kaybedebiliriz speedrun yapıyorlar.
Bu ülkede düzgün yönetemeyenler ön planda.
Eminim ön planda iyi birisi olsa verilir fanatikler hariç.
Bu fikrimdi sadece
He yabancılar konusunu bilemem ama kalan her şey gene berbat olmaya devam ederdi bu adaylara bakınca

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom