Neler Yeni

AKP'li Belediye deprem yardımlarını 6 ay bekletip Ramazan kolisine dönüştürmüş

Beren

80+ Gold
Yalan haber Elazığ depreminin ana üssündde evlerimiz vardı yıkıldı devlet seçenekleri sundu onun haricinde o zamnki yardımlar yapıldı deprem anında hatta bazı suriyliler urfadan adanadan gelip yardımları almaya çalıştılar lütfen her gördüğünüz habere inanmayın.
Devlet niye seçenek sunuyor usta
Devletin gücü ikisine yardım etmeye yetmiyor mu

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
bizden tonlarca vergi topluyorlar üstüne verdikleri hizmet bu kadar :D neyse bas ampule goyum

Saintes Maries

80+ Bronze
Mevzu akp olunca nedense herkesin kanı çekiliyor. Cehapenin yaptıkları göz ardı ediliyor. İşlerine gelmediği vakit nedense hiç paylaşmıyorlar komik Vallahi https://www.takvim.com.tr/guncel/20...i-hastane-yaptim-diyen-kilicdaroglu-cark-etti
Mesaj otomatik birleştirildi:

bizden tonlarca vergi topluyorlar üstüne verdikleri hizmet bu kadar :D neyse bas ampule goyum
(1938'den sonra) chp iktidardayken de tonlarca vergi alınıyordu. Yapılanlar ortada biraz arşive bakmanı öneriririm.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
Mevzu akp olunca nedense herkesin kanı çekiliyor. Cehapenin yaptıkları göz ardı ediliyor. İşlerine gelmediği vakit nedense hiç paylaşmıyorlar komik Vallahi https://www.takvim.com.tr/guncel/20...i-hastane-yaptim-diyen-kilicdaroglu-cark-etti

(1938'den sonra) chp iktidardayken de tonlarca vergi alınıyordu. Yapılanlar ortada biraz arşive bakmanı öneriririm.
eski arşivler ne alaka? biliyorum bu ülke hep böyle. hiç değişmedik değişmiyoruzda 20 yıl ileri gittiysek bi darbe ile 20 yıl geriliyoruz kendi etrafımızda dönüyoruz sürekli

Excator23cm

80+ Gold
Devlet niye seçenek sunuyor usta
Devletin gücü ikisine yardım etmeye yetmiyor mu
Devlet'in sunduğu seçenek yıkılan evler için ya sana para vericekler evin parasını ve bulunduğu evin parasını vericekler o mülk devletin olacak ya da sen para vericeksin devlet sana ev yapacak.seçenek kısmı burda yardım kısmında zaten her tarafa kızılay çadırları gönderdiler geri de almadılar çoğunu zaten usta teyzemin evi'de ordaydı büyük kızılay çadırlarından verdiler içinee soba falan koyup orda kaldılar malum çok soğutu oralar.
Çoğu yerden vakıfsal ve bireeysel yardımlar'da geldi usta işin aslı bu

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720

ayriyetten gündem olmuştu zaten bu eski bir olay her zamanki gibi unutuldu

Saintes Maries

80+ Bronze
eski arşivler ne alaka? biliyorum bu ülke hep böyle. hiç değişmedik değişmiyoruzda 20 yıl ileri gittiysek bi darbe ile 20 yıl geriliyoruz kendi etrafımızda dönüyoruz sürekli
Darbe ile hükümeti nasıl bağdaştırıyorsun bilemiyorum. Yukarıda vergi toplanıyor ve hiç bir şey yapılmıyor dedin ve ben de ona ithafen gözünüz hizmet görsün diye arşive bakmanızı önerdim.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Darbe ile hükümeti nasıl bağdaştırıyorsun bilemiyorum. Yukarıda vergi toplanıyor ve hiç bir şey yapılmıyor dedin ve ben de ona ithafen gözünüz hizmet görsün diye arşive bakmanızı önerdim.

Geçmiş geçmişte kalmış (y)

Saintes Maries

80+ Bronze
ayriyetten gündem olmuştu zaten bu eski bir olay her zamanki gibi unutuldu
sıkıntı orda zaten hükümetin aleyhine bir olay olunca yıllarca,asırlarca konuşulurken Cehape ve yandaşlarının aleyhine bir durum olduğu zaman 1-2 gün gündem olup akıllardan siliniyor. Sosyal medyanın azizliği işte

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
f5 çek konuyu sapıtıyorsan şu an başta akp olduğuna göre onu eleştirmemiz lazım benim demek istediğim orada zaten hep böyle yürüyordu biliyorum başta kim varsa onu eleştirmemiz lazım chp yi değil.

Top Bottom