Neler Yeni

AKP'li Belediye deprem yardımlarını 6 ay bekletip Ramazan kolisine dönüştürmüş

Beren

80+ Gold
Devlet'in sunduğu seçenek yıkılan evler için ya sana para vericekler evin parasını ve bulunduğu evin parasını vericekler o mülk devletin olacak ya da sen para vericeksin devlet sana ev yapacak.seçenek kısmı burda yardım kısmında zaten her tarafa kızılay çadırları gönderdiler geri de almadılar çoğunu zaten usta teyzemin evi'de ordaydı büyük kızılay çadırlarından verdiler içinee soba falan koyup orda kaldılar malum çok soğutu oralar.
Çoğu yerden vakıfsal ve bireeysel yardımlar'da geldi usta işin aslı bu
Bu arada az önceki söylediğin şeyin kaynağını atar mısın?

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,253
İsim
Mert Can Ergün
akp den her şey beklenir 128 milyar dolar nerede ?

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
yOl yAptIm yOl hEmDe DubLe yOl yİğEm aVrUpA bİzİ kIskAnIyOr.

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Olsun reisimiz müslüman bas ak partiye Güya müslüman bunlar "komşusu açken tok yatan bizden değildir" Bunu Hz. Muhammet demiştir fakat görüyoruz ki ülkede durum şu an çok kötü din üzerinden oy toplanıyor malum partiye kaydolduğunuzda size 1kg çay veriliyor 1kg çay için oy satıyorlar gerçekten çok yazık bu ülkenin geleceğini 1 paket çay ile satıyorlar bizler de burada yanıyoruz her şey pahalı her şeye zam gün geçtikçe daha da fakirleşiyoruz ama kimse anlamıyor ben ne sağcıyım ne solcuyum ne bir partinin köpeğiyim ben bu ülkenin evladıyım 16 yaşında eğer ülkedeki sorunlar benim gözüme batıyorsa sorun bende değil bu ülkenin başındakilerdir. Şu an sahip olduğum bilgisayarı yurt dışındakiler 3-4 ay para biriktirip alabiliyorlar ben bu bilgisayarı 5. sınıftan beri biriktirdiğim param ile alıyorum şu an 10. sınıfım bu ülkenin hali şu an çok kötü

Yalan haber Elazığ depreminin ana üssündde evlerimiz vardı yıkıldı devlet seçenekleri sundu onun haricinde o zamnki yardımlar yapıldı deprem anında hatta bazı suriyliler urfadan adanadan gelip yardımları almaya çalıştılar lütfen her gördüğünüz habere inanmayın.
Olay Bergama'da yaşanmış ama sen bilirsin tabi, Elazığ'da değil.

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,380
İsim
1
rgb yol yapcaz :cool:

Excator23cm

80+ Gold
Bu arada az önceki söylediğin şeyin kaynağını atar mısın?
Kaynak derken?Dedemin evi yıkıldı o iki seçenekten karar verme aşamasındayız bir sürü yardım gitmiş dediğim gibi bazılar durumu olmayan akrabalarına bile gönderdiği olmuş kaynağa gerek yok her habere inanacağınıza bana inansanız bu dediklerim yalan değil ayrrıca kaynak istersen her yerde kaynak var her haber kanalı bahsetmişti Elazığa giden yardımlardan.
Yani muhtemelen ilk gördüğün habere inandın.Bana neden inan mıyorsun? :)

Ben birinci ağız bile sayılabilirim çünkü o ilçe yazlık bir ilçeydi insanların yaz için kullandıkları ev orasıydı göl'e sıfır çok ev vardı çoğu kişinin eski olduğundan yıkıldı Allahtan çok kimse yoktu can kaybı merkezde yaşandı.

Excator23cm

80+ Gold
Kadrolu akpliler tam liste;
@Yasin Koçak
@adidas
@Stanker
@Müslüm Gürses (gerçek müslüm gürses değil fake hesap)
12/13 uyarı olduğundan bir şey diyemiyorum lakin senin ben ta 🤬
Yanlış birşeyi doğruya çevirince ben yaşadım diyince akp'li oluyorum sana eğitim veren kişiler nasıl yetiştirmiş anlamıyorum yok arkadaş değilim ben akp'li değilim
Yanlışı vardı düzelttim sorun nerde burda
Ülkede senin gibiler çok insanlar rahat konuşamıyor bile konuşunca ismimiz akp'liye çıkıyor. Senin zihniyetinin🤬

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
12/13 uyarı olduğundan bir şey diyemiyorum lakin senin ben ta 🤬
Yanlış birşeyi doğruya çevirince ben yaşadım diyince akp'li oluyorum sana eğitim veren kişiler nasıl yetiştirmiş anlamıyorum yok arkadaş değilim ben akp'li değilim
Yanlışı vardı düzelttim sorun nerde burda
Ülkede senin gibiler çok insanlar rahat konuşamıyor bile konuşunca ismimiz akp'liye çıkıyor. Senin zihniyetinin🤬
Canı gönülden inandık 😂😂😂

Excator23cm

80+ Gold
Canı gönülden inandık 😂😂😂
D-dostum sadece kaymakam olmak istiyorum neden böyle yapıyorsun(!)
Şaka bi yana geçen yıla kadar apk'lı diyordum bugün bende apk'lı oldum senin sayende

Top Bottom