Neler Yeni

Akp’li Vekilden Dalga Geçercesine Açıklama!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

yk38

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Yiğithan K.
@Üstad desteklediğiniz partiyi savunmayan kişileri hemen "cehapeli", "akıllı olmayanlar" diye nitelendirmeniz oldukça üzücü ve komik. Aydın insanların geleceğini sizin belirlemeniz de ayrıca üzücü bir durum.

Son olarak, profil fotoğrafınızdaki kişi "Keşke Yunan galip gelseydi" diyerek Yunan emperyalizmini savunan, Harf Devrimi'ne de "Bizi İslam dünyasından ayırdı" diyerek yenilikleri, gelişmeleri eleştirmiş ve bu gelişmelerin temelini hazırlayan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e benim gözümde büyük bir hakaret etmiştir.

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Böylelerini biyerine takmıyacaksın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tecavüz yanında iyi bile sayılır...Neyse,şimdi sen tecavüze iyi dedin felan derler,anlayan anladı dediğimi.
gerçi tecavüz zorla olur. bizim ülkenin yarısı isteyerek olduruyor

firatbey

80+ Silver
@Üstad desteklediğiniz partiyi savunmayan kişileri hemen "cehapeli", "akıllı olmayanlar" diye nitelendirmeniz oldukça üzücü ve komik. Aydın insanların geleceğini sizin belirlemeniz de ayrıca üzücü bir durum.

Son olarak, profil fotoğrafınızdaki kişi "Keşke Yunan galip gelseydi" diyerek Yunan emperyalizmini savunan, Harf Devrimi'ne de "Bizi İslam dünyasından ayırdı" diyerek yenilikleri, gelişmeleri eleştirmiş ve bu gelişmelerin temelini hazırlayan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e benim gözümde büyük bir hakaret etmiştir.

Önce onların Ak Partiyi destekleyenleri, Ak Parti'yi nasıl itham ettiğine dikkat edin isterseniz. Ak Partiyi sanki küfürmüş gibi sansürlü yazıyorlar.

Üstad

80+

Bakınız, X'in varlığı ile biz Z hakkında hiçbir bilgiye sahip olamayız. Yani benim akıllı olanları bir grupta kast etmiş olmam diğer grubun tamamen akılsız olduğu anlamına gelmez. f(x)=AKILLI ise f(z) =?
Ki ben bu cevabı normalde vermezdim ama üstteki bir şahsın ''akıllı olsalar zaten akpli olmazlar'' gibi bir ithamı üzerine verilen bir cevaptır. Yoksa sağcısının da solcusunda da entelinin de aydının da hepsinin her türlüsünü gördüm.

Benim sadece bir oy hakkım var, reyine nüfuz edebileceğim hiç kimse yok. Aydın da bir oya sahip yobaz da bir oya sahip entelektüel de bir muhafazakar da bir yani herkes bir oy hakkına sahip. Yani milletin geleceğini belirleyen yine milletin kendisidir. Milletin çoğunluğun seçtiği iradeye saygı duyulmalıdır. Ama sanki sadece 3-5 kişinin oyuna göre hükümet seçiliyormuş gibi bir yanılgı var. Dahası çoğunluğun kararını yok sayıp, üstüne çoğunluktan daha üstün olduğunu zanneden bir grup var (bkz. üsttekiler).

Kadir Mısıroğlu benim nezdimde saygı değer bir kimsedir. Herkes de buna saygı duymak zorundadır.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Süleyman YILDIZ
- .d - !

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Konu hala kilitlenmemiş üzdü..

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Konuya şöyle bir güncelleme getireyim de...

Ekler

• 637F909E-C8B2-483B-B3A3-B3C8FD9D0626.jpeg
    637F909E-C8B2-483B-B3A3-B3C8FD9D0626.jpeg
    996.3 KB · Hit: 34

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Çok boş yapılmış konuda.

ardaozdemir2772

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
mehmet arda ozdemir
bence böyle bi konu açmak intihardan farksız ülkedeki insanlar farklı bir parti tutuyo diye birbirini öldürüyo siyaset yapmayın bu forumda diyecem konunun siyasetle alakası yoktu adamların dediğine gülüyoduk sonra ortalık karıştı

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Böyle şeyleri CHP'lilerin hiç bir tanesi yapmıyor zaten onlar sütten çıkmış ak kaşık.
Ne alakası var çok anlayamadım. Konu Akp'li vekilin böyle demesi ve bedava yemek yemesi ben hiçbir partiyle kıyas yapmadım. Boş yorum yapacaksan benim konumda YAPMA dostum.

firatbey

80+ Silver
Ne alakası var çok anlayamadım. Konu Akp'li vekilin böyle demesi ve bedava yemek yemesi ben hiçbir partiyle kıyas yapmadım. Boş yorum yapacaksan benim konumda YAPMA dostum.

CHP, vekilleri vs. herhangi bir şey yaptığı zaman imkanı yok paylaşmıyorsun AK Parti, MHP yaptığı gün paylaşıyorsun ortalığı karıştırıyorsun sonra kendini ortadan çekiyorsun yok konu silinsin yok şöyle yok böyle bunları göze alamıyorsan konu açma istediğim konuya yorum yaparım.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom