BB izlemedim ama evet o oynuyor.Evet o da çok güzel. BB'deki Saul Goodman oynuyordu değil mi?
Listeme ekledim.Nobody e de bakmanı tavsiye ederim. O da oldukça iyi.
Breaking Bad izlemelisin.Mantık ve aksiyon çok bol.BB izlemedim ama evet o oynuyor.
dostum oda kel adamJason Statham'ın Tetikçi filmi dışında her filmini izleyeceğim.
Vaktim olsa izleyeceğimListeme ekledim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Breaking Bad izlemelisin.Mantık ve aksiyon çok bol.
hobbs ve shaw jason statham ve dwayne jhonson filmi severek izledimJason Statham'ın Tetikçi filmi dışında her filmini izleyeceğim.
İlk 2 sezon sıkıcı gelebilir.Asıl olaylar 3.sezon başlıyor.Vaktim olsa izleyeceğim
Bende izledim.Aksiyon çok güzeldi fakat mantık çok azdı.hobbs ve shaw jason statham ve dwayne jhonson filmi severek izledim
evet mad max araçları gibi araçlar vardı askeri helikopter çekiyolardı arabayla. Mantık çok az ama sarıyoİlk 2 sezon sıkıcı gelebilir.Asıl olaylar 3.sezon başlıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende izledim.Aksiyon çok güzeldi fakat mantık çok azdı.
Nobody'e de bak. John Wicke çok benzeyen bir yapım fakat biraz daha realist. Zaten aynı yönetmen veya yapımcı yapıyordu tam hatırlayamadım şuan.Güzel filmmiş serisini izledim.Şimdi boşlukta kaldım.
Fragmanı izledim.John Wick'le konusu aynı gibi.İzleyeceğim.Umarım güzeldir.Nobody'e de bak. John Wicke çok benzeyen bir yapım fakat biraz daha realist. Zaten aynı yönetmen veya yapımcı yapıyordu tam hatırlayamadım şuan.