Neler Yeni

Aktif Gürültü Engelleyicisi Müzik Çalmıyorken Kullanılabilir Mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Fırat Akbulut
Aktif gürültü engelleyicisi olan bir kulaklığın bu özelliğini müzik dinlemiyorken de sadece dış gürültüden kurtulmak amacıyla kullanmak mümkün mü?

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
Kullanılabiliyor ve baya iyi gürültü kesiyor.

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Evet kullanılabiliyor. Fakat bu konu ile ilgili bir yazı görmüştüm. Bu tarz aşırı sessizlik durumları ve yapay sessizlikler psikolojik anlamda olumsuz bir etki yaratabiliyormuş. Dikkat etmenizi öneririm.

Juiclair0

80+ Silver
Evet kullanılabiliyor. Fakat bu konu ile ilgili bir yazı görmüştüm. Bu tarz aşırı sessizlik durumları ve yapay sessizlikler psikolojik anlamda olumsuz bir etki yaratabiliyormuş. Dikkat etmenizi öneririm.
sırf bunun için anker soundcore q35 alıcam

Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Darth Vader

kaytannn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
kaytan
öyle sandığınız gibi aşırı sessizlik oluşturcak bir anc teknolojisi henüz yok :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

sırf bunun için anker soundcore q35 alıcam
Ben anker markasından kesinlikle uzak durmanızı öneririm.Sony wh-1000xm3 e bakabilirsiniz.Zaman zaman indirime giriyor.

Juiclair0

80+ Silver

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
öyle sandığınız gibi aşırı sessizlik oluşturcak bir anc teknolojisi henüz yok :)

Ben anker markasından kesinlikle uzak durmanızı öneririm.Sony wh-1000xm3 e bakabilirsiniz.Zaman zaman indirime giriyor.

ANC yi açıp ışıkları kapatıp. Kendinizi izole bir odaya kapatırsanız ne demek istediğimi anlarsınız.

He unutmadan
Sanmıyorum zaten biliyorum,

Sennheiser TWS Momentum 2 - Samsung Buds 2 - Live - Airpods - Anker Space NC ve AKG N700 kullanıyorum ama evet sandığım kadar sessizlik oluşturmuyor olabilir. :)

:kedi::kedi::kedi::F::F:

Eklemeyi unuttum pardon bunu panik atak problemi yaşayan biri denememeli bilginize. 2 güne hastalık hastası olur.

kaytannn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
kaytan
ANC yi açıp ışıkları kapatıp. Kendinizi izole bir odaya kapatırsanız ne demek istediğimi anlarsınız.

He unutmadan
Sanmıyorum zaten biliyorum,

Sennheiser TWS Momentum 2 - Samsung Buds 2 - Live - Airpods - Anker Space NC ve AKG N700 kullanıyorum ama evet sandığım kadar sessizlik oluşturmuyor olabilir. :)
Kendini izole bir odaya kapatırsan anc kullanmana gerek yok dediğin sessizliğe ulaşırsın :) .Bu arada senin anc hakkında hiçbir bilgin yok dostum :)

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Kendini izole bir odaya kapatırsan anc kullanmana gerek yok dediğin sessizliğe ulaşırsın :) .Bu arada senin anc hakkında hiçbir bilgin yok dostum :)

Tamam peki evet.

Fiziki olarak etki etmez az önce söylediğim gibi psikolojik olarak bir basınç hissiyatı uyandırır. Hepsi bu ANC kulaklıklar kişiye zarar vermez (verse zaten alıp kullanmazdım.) ancak bilinçli kullanmayan kişiler ve panik atak vs. durumları yaşayan kişiler için aşırı sessizlikte bazı durumlarda tetikleme yaratabilir dedim.

Audiophile arkadaşlar yerine okumak isteyen arkadaşlar için linki bıraktım umarım yararlı olur.

@Furquality @Juiclair0 arkadaşlar kaynaktan da bakabilirsiniz. Kusura bakmayın konu kirlendi.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Fırat Akbulut
Tamam peki evet.

Fiziki olarak etki etmez az önce söylediğim gibi psikolojik olarak bir basınç hissiyatı uyandırır. Hepsi bu ANC kulaklıklar kişiye zarar vermez (verse zaten alıp kullanmazdım.) ancak bilinçli kullanmayan kişiler ve panik atak vs. durumları yaşayan kişiler için aşırı sessizlikte bazı durumlarda tetikleme yaratabilir dedim.

Audiophile arkadaşlar yerine okumak isteyen arkadaşlar için linki bıraktım umarım yararlı olur.

@Furquality @Juiclair0 arkadaşlar kaynaktan da bakabilirsiniz. Kusura bakmayın konu kirlendi.
Sorun yok en azından bilgilenmiş oldum. Psikolojik sorunlarım var ama yine bir denerim. Ağırlıklı olarak sosyal anksiyetem var ama yanında bir de nadiren basit seslerden ürktüğüm oluyor. Panik atak derken bundan bahsettiyseniz tam anlamadım. Bunun kulak içi mi kulak üstü mü olacağına falan da karar vereceğim. Kz s1d kulaklığımın tekini cebimden düşürmüştüm geri dönüp bulmayı başardım ama bir araba ezmiş ve yerde böcek gibi duruyordu... Sadece üst komşunun her gün kavga seslerini duymak istemediğim ve kulaklığım çöp olduğu için yeni bir tane alacağım. Bir de komşu kavgası varken de ders videoları izleyebilmek için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,142
Üyeler
162,921
Son üye
Kuzey 123
Top Bottom