Yardım Aktif Operatör Kampanyaları Hakkında ......

Palo DAYI 👑

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,639
Bir çok kişinin bilidiği üzere her yıl sonunda operatörler yeni kullancı ve numara taşıyanlara özel yıllık taahütlü kampanya sunuyor . Benim gördüğüm şuana dek Vodafone ve TT de kampanyalar mevcut fakat hali hazırda Turkcelle ait bir kampanya göremedim bunun hakkında biligisi olan varmı . Geçen sene Turkcellden TT gecıp Turkcel kampanyalarından faydalanıp 12 ay sabit bir şeklide kullanmıstım gene öyle bir planım var kontratımda bitti 1 hafatadır boşta bunun için konu açma gereği duydum belki birçok kişi bu tarz kampanyaları bekliyordur diye düşündüm konuyu yanlış yere veya yanlış bir şekilde açıtım ise affola .

Bayilerdede kampanyalar oluyor belki il ve ilçe farkediyordur ama burada turkcellde 90gb 600tl ye veriyorlar.

Bayilerdede kampanyalar oluyor belki il ve ilçe farkediyordur ama burada turkcellde 90gb 600tl ye veriyorlar.
90 gb bılmıyorumda , kullandıgım paket 320 tl 40gb idi kontrat bitince 800 tl olmus ıptal ettım faturasıza gectım öylece beklıyorum Turkcell den başkada kullanamıyorum çekmiyor.

90 gb bılmıyorumda , kullandıgım paket 320 tl 40gb idi kontrat bitince 800 tl olmus ıptal ettım faturasıza gectım öylece beklıyorum Turkcell den başkada kullanamıyorum çekmiyor.
abi bayideki arkadaş vodafone veya tt ye geçip gel çok daha uygun olur dedi gerçektende öyle yolum düşerse fiyat afişini atabilirim.

Sanırım Turkcelin kampanyalarda başlamış uygulamaya girdiğimde bildirim olarak karşıma çıktı büyük festival adı altında

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,108
Üyeler
186,293
Son üye
hokka
Geri