Neler Yeni

Akvaryum kasa alınır mı?

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
408
İsim
Ümit
görüntü olarak güzel ama bu kasaların yarısı kargoda kırılıyor, kırılmayıp gelenlerde mesh kasalara göre ciddi oranda daha fazla ısınıyor .
paran ve hevesin varsa alınır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Adolf Hitler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
görüntü olarak güzel ama bu kasaların yarısı kargoda kırılıyor, kırılmayıp gelenlerde mesh kasalara göre ciddi oranda daha fazla ısınıyor .
paran ve hevesin varsa alınır.
Bu fiyata Mesh ortalama Mesh var zaten akvaryum kasa olmasına rağmen fiyatı iyi bayağı olmadı şunun ölçüleri ile aynı Mesh kasada olur

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
408
İsim
Ümit
Bu fiyata Mesh ortalama Mesh var zaten akvaryum kasa olmasına rağmen fiyatı iyi bayağı olmadı şunun ölçüleri ile aynı Mesh kasada olur
bunun fiyatı iyi zaten hevesin varsa alınabilir. tabi daha iyi seçenekler vardır ama bu fiyatlara bundan iyi kasa zor bulunur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Adolf Hitler
bunun fiyatı iyi zaten hevesin varsa alınabilir. tabi daha iyi seçenekler vardır ama bu fiyatlara bundan iyi kasa zor bulunur.
Bu kasayı kullanan birisine sordum buz gibi soğutması iyi diyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: umix
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Yasin
Bu kasayı kullanan birisine sordum buz gibi soğutması iyi diyor.
bir ara bende kullanmıştım mesh kasaya göre yaz ayında 5 8 derece oynuyor aralarında. sıvı soğutma mutlaka kullanmalısın. bir de bazı akvaryum kasaların yan taraflarında hava delikleri oluyor o tarz bi kasa daha iyi olur

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
326
İsim
Talat
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Adolf Hitler
ben olsam bunu alır inci beyazına boyardım sonra toplardım
1550 ye mi ne var bu kasanın beyazı hocam ama ben beyaz sevmiyorum hem topladığım ekipmanlar siyah
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir ara bende kullanmıştım mesh kasaya göre yaz ayında 5 8 derece oynuyor aralarında. sıvı soğutma mutlaka kullanmalısın. bir de bazı akvaryum kasaların yan taraflarında hava delikleri oluyor o tarz bi kasa daha iyi olur
Hocam varsa o tarz bi kasa bu fiyat bandına link bırakırsan iyi olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,473
Üyeler
164,679
Son üye
oyuncuman
Top Bottom