Akvaryum kasa alınır mı?

görüntü olarak güzel ama bu kasaların yarısı kargoda kırılıyor, kırılmayıp gelenlerde mesh kasalara göre ciddi oranda daha fazla ısınıyor .
paran ve hevesin varsa alınır.

görüntü olarak güzel ama bu kasaların yarısı kargoda kırılıyor, kırılmayıp gelenlerde mesh kasalara göre ciddi oranda daha fazla ısınıyor .
paran ve hevesin varsa alınır.
Bu fiyata Mesh ortalama Mesh var zaten akvaryum kasa olmasına rağmen fiyatı iyi bayağı olmadı şunun ölçüleri ile aynı Mesh kasada olur

Bu fiyata Mesh ortalama Mesh var zaten akvaryum kasa olmasına rağmen fiyatı iyi bayağı olmadı şunun ölçüleri ile aynı Mesh kasada olur
bunun fiyatı iyi zaten hevesin varsa alınabilir. tabi daha iyi seçenekler vardır ama bu fiyatlara bundan iyi kasa zor bulunur.

bunun fiyatı iyi zaten hevesin varsa alınabilir. tabi daha iyi seçenekler vardır ama bu fiyatlara bundan iyi kasa zor bulunur.
Bu kasayı kullanan birisine sordum buz gibi soğutması iyi diyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: umix
Bu kasayı kullanan birisine sordum buz gibi soğutması iyi diyor.
bir ara bende kullanmıştım mesh kasaya göre yaz ayında 5 8 derece oynuyor aralarında. sıvı soğutma mutlaka kullanmalısın. bir de bazı akvaryum kasaların yan taraflarında hava delikleri oluyor o tarz bi kasa daha iyi olur

ben olsam bunu alır inci beyazına boyardım sonra toplardım
1550 ye mi ne var bu kasanın beyazı hocam ama ben beyaz sevmiyorum hem topladığım ekipmanlar siyah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir ara bende kullanmıştım mesh kasaya göre yaz ayında 5 8 derece oynuyor aralarında. sıvı soğutma mutlaka kullanmalısın. bir de bazı akvaryum kasaların yan taraflarında hava delikleri oluyor o tarz bi kasa daha iyi olur
Hocam varsa o tarz bi kasa bu fiyat bandına link bırakırsan iyi olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,423
Üyeler
174,871
Son üye
Teknolojihastası
Geri