timury
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 502
7500 e zorlarsın. ben olsam satmazdım açıkçası kullan bence.Dijital knk
7500 e zorlarsın. ben olsam satmazdım açıkçası kullan bence.Dijital knk
Ama sen neden yurtdışından sistem topladın?hocam bırakın bu işleri olmaz iş daha mantıklı şeyler yapılabilir etherium madenciliğine yatırım yapın.
Hiç kalmadı.10k
kameradakilere de veririm
bKaç tane kapıdan geçeceksin hangi birine ne vereceksin el koysalar ağzını açamazsın..
rusya ya gidip geliyorum fuar lara falan foruma sordum sistem alınır mı? diye hepsi al dediler garantisi de var mediamarkt rusya alıp geçtim sıkıntı çıkarsa getirim garantiye yaptırırımçAma sen neden yurtdışından sistem topladın?
Elimde 10 bin TL var. Gider alırım valla.Ben Amerikadan kutusu bile açılmamış 2 tane Macbook 2 tane Airpods getirdim gümrük falan hiç kontrol etmediler
şans işi ben de birkaç defa yaptım acer nitro getirmiştim 5 tane gümrükte balmadılar ama ps5 getirdiğmde 1 tane kendime bir tane kardeşime bir tane abime aldım dedim bir şey demediler.Ben Amerikadan kutusu bile açılmamış 2 tane Macbook 2 tane Airpods getirdim gümrük falan hiç kontrol etmediler
Bazen kontrol etmiyorlar bende getirdiğim bir iki parça bir şey oldu ama 26 tane ps5 den bahsediyor kara yoluyla gelecek ve bu araç Türk plakalı her geçtiği kapıda arabayı didik didik edecekler birine rüşvet verse biri çıkacak..Ben Amerikadan kutusu bile açılmamış 2 tane Macbook 2 tane Airpods getirdim gümrük falan hiç kontrol etmediler
Bence de... Vergi kaçakçılığı oluyor zaten düpedüz.Bazen kontrol etmiyorlar bende getirdiğüm bir iki parça bir şey oldu ama 26 tane ps5 den bahsediyor kara yoluyla gelecek ve bu araç Türk plakalı her geçtiği kapıda arabayı didik didik edecekler birine rüşvet verse biri çıkacak..
Fark ettiyseniz 8299 TL'den de hesaplama yaptım, lütfen düzgün okuyun.11K PS5 satmak mı? Hem millete fırsatçı derseniz parayı görünce fırsatçı olursunuz. Komik.