Al Sat Yaparak Zengin Olunur Mu? [Rehber]

Ben Amerikadan kutusu bile açılmamış 2 tane Macbook 2 tane Airpods getirdim gümrük falan hiç kontrol etmediler

Ben Amerikadan kutusu bile açılmamış 2 tane Macbook 2 tane Airpods getirdim gümrük falan hiç kontrol etmediler
şans işi ben de birkaç defa yaptım acer nitro getirmiştim 5 tane gümrükte balmadılar ama ps5 getirdiğmde 1 tane kendime bir tane kardeşime bir tane abime aldım dedim bir şey demediler.

Bazen kontrol etmiyorlar bende getirdiğim bir iki parça bir şey oldu ama 26 tane ps5 den bahsediyor kara yoluyla gelecek ve bu araç Türk plakalı her geçtiği kapıda arabayı didik didik edecekler birine rüşvet verse biri çıkacak..

Bazen kontrol etmiyorlar bende getirdiğüm bir iki parça bir şey oldu ama 26 tane ps5 den bahsediyor kara yoluyla gelecek ve bu araç Türk plakalı her geçtiği kapıda arabayı didik didik edecekler birine rüşvet verse biri çıkacak..
Bence de... Vergi kaçakçılığı oluyor zaten düpedüz.

Konuyu düzenleyerek vergiyi de ekle bence. Bu kadarı vergi vermeden getirebilmeyi düşünmek saçmalık arama olmama ihtimali olsa bile... Yakalandığınız durumda insanın başını büyük belaya sokacak şeyler bunlar. @Furkan Karagülle

11K PS5 satmak mı? Hem millete fırsatçı derseniz parayı görünce fırsatçı olursunuz. Komik.

11K PS5 satmak mı? Hem millete fırsatçı derseniz parayı görünce fırsatçı olursunuz. Komik.
Fark ettiyseniz 8299 TL'den de hesaplama yaptım, lütfen düzgün okuyun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,740
Üyeler
184,677
Son üye
Duezj
Geri