Yılbaşından sonra zam gelecek ya fiyatlar otomatik artmaz mı5600 belkide 6600 zarar ettirir muhtemelen 2.el piyasas8 yatırım yapmaya pek uygun değil haberin olsun 6 ay önce topladığım sistemi şuan yine aynı fiyata toplayabiliyorum
Sanmam artmaz 2.el böyle bir şey değil hocam piyasa çok durgun 6 ay öncede sıfırı ucuzdu bu söylediğin ürünlerin ama ben ne zaman girsem piyasa fiyatları aynı
5600 ü alırsam 300tl ye 23 ay garantili satabilirmiyim pekiSanmam artmaz 2.el böyle bir şey değil hocam piyasa çok durgun 6 ay öncede sıfırı ucuzdu bu söylediğin ürünlerin ama ben ne zaman girsem piyasa fiyatları aynı
Al-sat anlık alınıp satılırsa daha mantıklı diye düşünüyorum 4 tane rx570 aldım aldığım gibi 350₺ karla verdim 3 tanesini diğeri elimde kaldı 6-7 ay sonra 50-100₺ karla verdim
30005600 ü alırsam 300tl ye 23 ay garantili satabilirmiyim peki
Sanırım satabilirsin şuan fiyatı ne bilmiyorum ama 3000₺ ye 2-3 ay önce saniyesinde satılıyordu5600 ü alırsam 300tl ye 23 ay garantili satabilirmiyim peki
Mesaj otomatik birleştirildi:
3000
Peki yılbaşını beklemiyeyim o zaman alırsam satmak içinSanırım satabilirsin şuan fiyatı ne bilmiyorum ama 3000₺ ye 2-3 ay önce saniyesinde satılıyordu
Almayın hocam fiyatları çok düşmüşPeki yılbaşını beklemiyeyim o zaman alırsam satmak için
Kutusuz fiyatı değil mi sen ne önerirsin alsat için hocamAlmayın hocam fiyatları çok düşmüş
AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.428,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comMesaj otomatik birleştirildi:
Daha mantıklı tonlarca yatırım vardır altın felan bile alsan belki daha fazla kâr edersin
Zarar etme ihtimalin yüksek hocam al-sat için en karlisi hazır sistemler onada bütçe yetmeyebilirKutusuz fiyatı değil mi sen ne önerirsin alsat için hocam
Anladım hocam sağolZarar etme ihtimalin yüksek hocam al-sat için en karlisi hazır sistemler onada bütçe yetmeyebilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kutuyada o kadar takılacaklarini sanmıyorum esnaflar 50 liraya veriyor her işlemcinin kutusunu
Bakacağım şimdiFiyatı düşmeyen ve en az harcama ile oyun oynana tek işlemci 5700G sıfır fiyatı hâlâ 6500TL den aşağı değil 4000-5000 arası alınabilir satmak için
Bu işlemciyi alan çok az kişi var hocam fiyatı o yüzden öyle 40 yılda bir görüyorum benFiyatı düşmeyen ve en az harcama ile oyun oynana bilen tek işlemci G serisi mesela 5700G sıfır fiyatı hâlâ 6500TL den aşağı değil 4000-5000 arası alınabilir satmak için